Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ! Mitől függ hogy egy nőt komoly kapcsolatra vagy csak egy szexre akartok?
A külseje.
Mert egy 3/10es csajjal is lehet hatalmasat dugni... De nem fogom bemutatni a családomnak.
A mentalitása. 9 éve megismertem, pontosabban felszedtem egy félroma csajt a Liget Club-ban (Akkor még Morrisons Liget néven is emlegették.)
Mutatós, dögös csaj volt, a félig roma származása miatt még egzotikus és vadóc, de szegénykém olyan buta volt, mint a föld. Csücsöri szelfiket rakott mindenhová, állandóan változtatta a nevét a social médiában, a helyesírása csapnivaló volt, két szót nem tudott értelmesen leírni messengeren vagy viberen. 28 évesen három gyereke volt 3 apától. Pózolt mindig, eléggé elvárta az anyagi dolgokat (adjak kölcsön, hívjam meg erre arra stb) ugyanakkor értelmesen nem lehetett vele társalogni, önző bunkó volt, rágyújtott a kocsimban a megkérdezésem nélkül stb stb stb.
De jól tudott cidázni és jó teste volt, szűk phuntzee stb.
Namost egy ilyennel a párkapcsolat: kizárt. De párszor megdöngettem, meg lepippantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!