Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a kommentről igaza van a válaszolónak vagy csak egy incel sírás?
"Általánosságban elmondható, hogy a férfiak nem járnak sikerrel, ha a saját szintjükön keresgélnek.
A nők dominálják a társkereső piacot. Ők mindig nagyobb szintű férfiakra mennek rá.
Persze vannak kivételek, amikor sok a szint eltérés. De ez is a nők javára szokott szólni. Pl egy csúnyácska, kövér nő megkaphat egy sportos jóképű férfit. Fordítva nagyon ritka"
A válaszoló részigazságot puffogtat, amit ezért könnyű eladni igazságnak.
Ha egy nő saját szintjén felül keresgél akkor szexet kap (ha nem valami bányarém, akkor egy átlag nő is le tud akasztani pár estére egy top pasast), de ebből kapcsolat nem lesz.
A válaszolónak meg az fáj, hogy ő nem tartozik azok közé, akiket a csajok le akarnak akasztani egy stére (vagy többre, de nem biztos, hogy az is összejön)
Rendre fölfelé voltak nőim. Igazából nekem le sem esett sokszor amíg el nem mentünk hozzá és kiderült, hogy ilyen fűtött autóbeállós budai vityillóban lakik vagy az 5 tagú család minden tagjára van legalább 1 ingatlan:D
Én meg jövök a kis tatyómmal a vidéki hosszú parasztházból...:D
8.
Erre van a mondás!
Álmodik a nyomor(Te)
9, nem muszáj elhinned.
Szegény családbl származom, de sikerült bekerülnöm egy jóféle gimibe ahova amúgy elsősorban a felső-középosztály gyerekei mentek. Úgyhogy azóta abból a buborékból kerülnek ki az ismerőseim. Én amúgy fűthető autóbeállóról nem is hallottam egészen addig amíg fel nem mentünk a csjahoz merthát... szóval.. nettó energiapazrlás, a mia napig a rezsiköltség jut róla eszembe:D
De feleségem családjában is 2 családi ház, 2 városi lakás, egy üres telek és egy nyaraló van. Általuk jutottam el először Horvátországba (az öbölátúszásra), Szlovéniába, Svájcba, Németországba, Franciaországba, Olaszországba.... Anyámnak meg égett a pofája, mert a mi családunk nem tudta visszahívni őket, csak egyszer a Tiszára.
Az élethez szerencse is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!