Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az igazi ok, miért ezt reagálta? Főként hölgyek válaszát várnám. Többi lent.
Figyelt kérdés
Leveleztem egy lánnyal, akit a diszkóban ismertem meg, de mivel van családja, ezért egy kamu email címről írtam neki, válaszolt az első levelemre és leveleztünk tovább. De nem is akárhogy, egy levél 3db A4-es oldal volt kb. és olyan dolgokat megosztott velem, amit egy "ismertlennek" nem mondanék el soha. Úgy leveleztünk, mintha már évek óta ismernénk egymást. A való énemet nem fedtem fel, ennek ellenére kérte, hogy többször írjak neki, jó velem beszélgetni, várja, hogy írjak neki, kedvel stb. Az első percben ráhibázott, hogy ki lehetek és emellett végig ki is tartott, tehát tisztában volt a külsőmmel és a személyemmel. Erre tegnap írt egy levelet, hogy ha az a srác vagyok, akire ő gondolt végig, akkor felejtsem el az egészet, mert egyáltalán nem jövök be neki. Természetesen nagyon sz@rul esett. Mire volt jó ez a pár nap neki? Miért mesélte el az egész életét és agyalt azon, hogy mi lenne, ha mi, közben meg pár nap után benyögi, hogy nem tetszek neki. Ha nem tetszem, akkor miért pazarolta rám az idejét?2024. máj. 19. 13:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem vesztettél vele túl sokat.
2/9 anonim válasza:
Unalomuzo voltál, feldobtad az egojat és most elege lett belőled. De amúgy mit akarsz egy családos riherongytol?
3/9 anonim válasza:
Egy unatkozó feleség. Valószínűleg beleszürkült a hétköznapokba és most jól esett az egójának, hogy valaki vele foglalkozik. Az, hogy elmesélte az egész életét, semmit nem jelent. Én is tudok magamról több oldalt írni úgy, hogy igazán nem mondok el semmit vág egy része kamu.
4/9 anonim válasza:
Van aki könyvet olvas.
Van aki ledarál egy sorozat.
Van aki flörtöl egy pasival, aki tud kommunikálni.
Mind alkalmi időtöltés, amit aztán el lehet dobni.
Te láttál bele túl sokat.
5/9 anonim válasza:
Akkor olyan lelkizős fecsegős kedve volt kesobb meg elment a kedve ettől is meg tőled is.
6/9 anonim válasza:
Egó tunning voltál. Számodra meg nagy szivatás! Felejtsd el mielőbb
7/9 anonim válasza:
"Az első percben ráhibázott, hogy ki lehetek és emellett végig ki is tartott, tehát tisztában volt a külsőmmel és a személyemmel."
Most akkor mi van? Egyik szavad üti a másikat. Tudta, hogy ki vagy, miközben írogatott neked, vagy lehet teljesen más csávóval kevert össze, és azt hitte azzal beszél?
8/9 A kérdező kommentje:
Az első perctől fogva tudta, hogy kivel beszél, de amikor rákérdezett, akkor nem mondtam el neki, hogy jól gondolja velem beszél. Ő végig kitarott amellett, hogy azzal a sráccal beszél akire elsőre gondolt, tehát velem, csak én végig tagadtam ezt.
2024. máj. 20. 10:04
9/9 anonim válasza:
8-as kérdező, összevissza hadoválsz! Most elmondtad neki ki vagy, vagy nem? Tudta ki vagy, vagy nem? Titkolózol itt jobbra balra, nem csodálom, hogy elküldött a francba, ha fel se vállalod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!