Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadóbb a társadalom akkor, ha nőknek van kikötése külsőségekkel kapcsolatban?
Egy tiktok videóban mondta el egy csaj, hogy nem akar randizni a vele szemben lévő sráccal, mert ő 1,74m magas és neki minimim 1,80m az elvárása. A kommentek tele voltak azzal, hogy milyen erős nő, vannak saját elvárásai, stb.
Ha egy férfi utasít el egy nőt pl. a mellbősége miatt, akkor egy utolsó trágya embernek van beállítva. Fordítva ez miért nem működik?
Sok pasinak elég a guminő/pr.sti is is csak legyen s.gge szája meg csöcse.
Az ő szempontjaikat lehet is hagyni.
Én tavaly februárban ébredtem, február elején volt az ébredesem, akkor éreztem át, láttam meg, fogtam fel, hogy az erős gyökeret vert szabály amit előtte éltem és tudtam hibás volt. Aki jól néz ki, jóképű, magas, izmos, annak az élet minden területe könnyebb, barátnő, munka, barátok, társasági élet stb, sokkal egyszerűbben, nyitottabban nyitnak az emberek a szép felé.
Ha olyan dolgok is társulnak ezekhez, hogy jó kereset, magas egzisztencia, akkor nyert ugye van a pasinak. Nem kell szenvedjen, mert minden olyan negatív sikertelenség elkerüli.
Akik pedig csúnyák, alacsonyak, kopaszodók stb....azoknak viselniük kell az élet nehéz és negatív viszontagságait.
Akkor van probléma, amikor egy hozzám hasonló elkezdi érezni, hogy valami nincs rendben, és elkezd küzdeni, kapálózni, hogy neki is legyen olyan, mint a jóképű, magas, izmos férfinak, de sosem kaphat olyat, én, mi, sosem lépetünk be a boldogság és könnyedség fényes és nagy csarnokába. Ahol aranyló falak tükröznek vissza az ezüstös padlóra, ahol szép kellemes illatok és gondolatokkal téli életet lehet élni, ahol a bánat, a magány a kirekesztést elűzi a tökéletesség ereje.
Én elfogadtam, maradni kell a kaptafánál, mi nézők vagyunk, és ők pedig a főszereplők, mi csak fantáziálunk arról, amik őt minden egyes nap átélnek.
Az ébredesem óta már máshogyan szemlélem magam, a világot, mindent. Elfogadtam, hogy néző vagyok a hatalmas eposzi előadásban, már sóvárgok, az örök éhségem és szomjúságom elmúlt, a lelkiszemeim már nem lát kilométerekre, épp csak az orromig látok, és ez így jó.
miről beszélsz, mi van elfogadva?😂
Kb a karantén óta használom ezt az oldalt, és azóta nem telt el úgy 12 óra, hogy ne panaszkodott volna itt valaki a nők kikötései miatt. olyanokat írtok hogy újra kéne osztani a nőket, mert csak a csedek kellenek nekik, és ez igazságtalan, de most azon sírsz hogy egy nő posztolt tiktokra egy videót, és három másik nő egyet értett vele? ne viccelj már.
Ha vannak elvárásaid, arról a többség nem tud. Ha elsétálsz valaki mellett, és nem az eseted, nem fog az a valaki sérülni.
Akkor fog, ha kéretlenül az arcába vágod, hogy "nem kellesz, mert...". (De ilyet nem csinálnak az emberek.)
Ha valaki összejön egy alacsony emberrel, az tiszta sor. Nem fogja manipulálni abba, hogy menjen, vállaljon be egy veszélyes műtétet pár centiért.
A férfiakat pedig jól ismerjük. Tisztelet a kivételnek, de sokan leszarják, kicsoda a nő. Nekik csak egy punci, akit úgy alakítgatnának a saját ízlésükre, ahogy akarnak. Kevés nőt lepne meg egy olyan sztori, hogy: összejövök egy pasival (amiből ugye feltételezem, hogy tetszem neki), majd pár hónap múlva elkezdi mondogatni, hogy szebb lennék más hajjal, mehetnék edzeni, lehetne vékonyabb a derekam, nagyobb a cicim, hát már mindenkinek meg van csinálva, de persze nem muszáj, csak jó lenne. Nem muszáj. Szeretlek. Csak tetszene.
Szóval ezért.
"Ha vki egészséges szép erős társat választ amiben nagyban játszik az utódvédelem akkor szerinted ösztönlény."
Jó, de akkor meg nem kell nyígni, ha a férfiak a feszes testű, nőies alakú, nagymellű nőket választják "utódgondozás" miatt, nem pedig a lapos deszkákat vagy a donna tonnákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!