Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizást nem kellene betiltani az incelek miatt a társadalom szerint?
"ne kelljen semmilyen nőnek sem a közelükbe kerülniük"?????
Akik prositnak állnak, azoknak nem kell férfiak közelébe kerülniük... nem a férfiak miatt teszik, hogy közel engednek magukhoz idegeneket.
Miért kéne?
A prosti nem egy termék, hanem egy szolgáltatás. Az a különbség, hogy a prosti nyugodtan dönthet úgy, hogy nem kér a kuncsaftból. Vezethetnek feketelistát a problémás ügyfelekről, vagy dönthet úgy, hogy nála csak a magas, jóképű milliomosok kapnak időpontot.
Majd a piac beszabályozza önmagát.
Például akinek nincs pénze egy kávés randira, annak csinos, vékony fizetős nőre se lesz.
"Sokan azt vallják, hogy az inceleknek egyáltalán ne jusson nő semmilyen módon."
Kezdjük ott, hogy senki sem lehet egy másik ember jussa. Olvasgass, hülye incel kérdező:
Ez olyan, mintha holnaptól nem mehetnének bankba, csak, mert sok a banki ügyintézők közt a nőnemű.
Értem én, hogy provokációnak szántad, de, nagyon gyenge.
A prosti egy szolgáltatás, ami, nem mellesleg kicsit visszaszorítja a nemierőszakot. Nekem csak jó, ha prostival éli ki magát és nem engem molesztál a buszon.
Úgy gondolkozol mint egy gyerek. Olvasod a neten a vitát arról hogy miért kéne betiltani a prostitúciót, és az agyad csak annyit tud leszűrni belőle, hogy "engemet annyira utál mindenki, hogy még ezt is el akarják venni tőlem :("
töltsél már ki egy IQ tesztet, és írd ide hogy milyen eredményt kaptál😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!