Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizást nem kellene betiltani az incelek miatt a társadalom szerint?
13, kinek lenne jó? :D
A molesztálás akaratom elleni közeledés, rosszabb esetben testi, jobb esetben csak szóbeli. Akaratom elleni. Mi lenne nekem abban a jó?
Geminibe beírtam tegnap, hát elég ijesztő dolgokat válaszolt.
És amúgy tényleg akinek egy pohár kávéra nem telik , nem hívja meg a nőt, az soha nem fog eljutni egy hivatásoshoz…
Ha lenne is pénze rá, sajnálná kiadni egy nőre 😁
Ők is válogatnak amúgy, van akit az ajtóból küldenek haza ☝🏻
#6. "Nekem csak jó, ha prostival éli ki magát és nem engem molesztál a buszon."
Ezt úgy mondod, mintha a te seggedet fogdoznák a buszon. Vagy ha oda mennek beszélgetni hozzád, akkor az neked molesztálás?
#10 "Az igazi incel még pénzért sem kap nőt."
Így van. Mert vad idegen nőhöz nem megyek el akivel nincs meg a közös vonzódás.
Az, hogy a nő kivel fekszik le azt a nő szuverén joga eldönteni.
Az incelekkel nem önmagukban jelentenek problémát, hanem, hogy a problémáikért a nőket hibáztatják, meg a "náluk jobb adottságokkal rendelkező férfiakat" és gyakorlatilag sokan közülük a személyiségükkel elriasszák még azokat a nőket is akik talán hajlandóak lennének lefeküdni velük, ami miatt aztán megint csak nem ők lesznek a hibásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!