Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lehet célravezetőbb, ha valaki sokat bókol vagy ha szinte semmenyit?
Én nehezen ismerkedtem, csajozom.
2 kollégámmal beszélgette. Mindkettőjüknek több barátnője volt már.
Az egyik azt mondta, hogy sokat kell bókolni a csajnak és csak egy keveset beszélgetni.
A másik meg azt mondta, hogy nem is kell bókooni, vagy csak nagyon ritkán és normálisan, sokat kell beszélgetni.
Melyik lehet "jobb"?
Ha választani kell, akkor a második.
Ha valaki egyfolytában ömleng
1. Nyálas
2. Értékét vesztik a szavak.
Nyilván jól esik egy-egy bók, de nem állandóan.
Ha kapom, az legyen őszinte, szívből jövő.
Nekem sokkal jobban esik, ha nem “kitalált” bók, hanem spontán és őszinte. Tehát sokat beszélgetünk, de érzem, hogy bejövök neki tényleg. Tetszik neki a humorom, olyasmiket mond, hogy “elgondolkodtató vélemény”, vagy például hogy “te bolond vagy🤣”, mosolyog, a számra néz és hasonlóak. De hogyha a randi elején megjegyzi, hogy csinos vagyok, jó az illatom, vagy ilyesmi, az jól esik, mert ugye a csinosság, illat, hasonlók neki szól, és jól esik hogy észreveszi.
Szóval nekem az őszinteség és természetesség ami a legjobban imponál, és én is így szoktam viselkedni szerintem.☺️
Szerintem elég egyenfuggo, hogy kinek mi esik jól. Én pl csak akkor szeretem a bókokat, ha nem viszik túlzásba és valamilyen egyedi tulajdonsagomra teszik vagy olyanra, amire büszke vagyok, pl. elég tájékozott vagyok sok teruleten és szeretem, ha ezt valaki kiemeli. Vagy ha a humoromat dicsérik, mert állandóan van valami poenom vagy pedig helyzet adta szarkazmus :D
De alapvetően nekem 80 százalék beszélgetés, 20 százalék bok jó egy randin pl.
De mindenki más, mások az arányok.
Remelem, tudtam segíteni :)
egyértlenműen a 2.
engem kikészít ha valaki sokat bókol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!