Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi nem illünk össze ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi nem illünk össze ?

Figyelt kérdés

Egy introvertáltabb sráccal ismerkedem/tem, de valami hihetetlen idegesítő, hogy 2,5 év után jutottunk el ide:

Kérdeztem tőle:

Jól vagy ?

Válasz:

Nem, fáj a fejem.

Aztán se kép, se hang.

És unom már!

2024. máj. 17. 14:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Írtam neki sokeszűek, kérdeztem, de azóta se kaptam választ!
2024. máj. 17. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet elmúltak az érzései. Már ha voltak, bár qzt írod eleinte rendes volt veled. Lehet nem képes lekommunikálni veled hogy meghalt részéről ez az egész. Miert nem kerdezel ra konkretan hogy vannak-e veled tervei? Ennyi ido utan szerintem siman rakerdezhetnél ilyenre...bár a körülmények...Mármint ha tényleg kíváncsi vagy rá, akkor rákérdezhetsz, hogy letudd zárni. Bár szerintem elég okot adott arra hogy hagyd őt a fenébe, talalsz olyat aki torodik is veled.
2024. máj. 17. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokeszű???

Agresszív marha.

2024. máj. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!