Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn jól teszem, ha távoltartom magam olyan nőktől, akik már fél éve is fent voltak?
Köpjetek le ha felregisztrálok egy társkeresőre, nincs az az isten amig a házból ki tudok mozdulni nem fogok a számitóhép előtt szórakozni.
35f
Te tényleg nem akarod megérteni...
Mi is válogatunk, nekünk sem jó akárki, hadd ne kapkodjuk már el...
Az exem és a jelenlegim közt majdnem eltelt egy év, olyan jó volt a felhozatal...
Akkor tessék nekem megírni, hogy ha nektek nem elég fél év, akkor abból kiindulva, hogy 5x annyi a férfi ilyen oldalakon, nekem mennyi időbe fog telni a megfelelő partner megtalálása? Ki tudná ezt nekem valaki számolni?
Mert akkor úgy rendezkedek be és alakítom majd az életem.
Nem idő függvénye.
Itt nincs valószínűségy-számítás, a szerelem nem matematikai függvény.
Ezt kéne megérteni.
#27 Nem te lehetsz a legélesebb kés a fiókban. :D
Nyilván nem minden nő van fent táskeresőn, hónapokig vagy évekig. Van akinek elsőre is összejön, nem lehet ezt általánosítani.
Na, a #29 válaszod alapján màr meg lehet válaszolni ezt:
"nekem mennyi időbe fog telni a megfelelő partner megtalálása? Ki tudná ezt nekem valaki számolni?"
Az idők végezetéig keresheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!