Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje vagy fent társkereső appon feleslegesen? Ha lett belőle párkapcsolatod vagy akár csak randid mennyi idő kellett hozzá? A tinder a legalkalmasabb?
Figyelt kérdés
Átlagos férfiak tapasztalata érdekelne. A nőknél tudom hogy ez máshogy működik.2024. máj. 13. 17:23
1/22 anonim válasza:
31 éves, átlagos külsejű pasiként 2014 óta vagyok fent netes társkereső appokon/oldalakon szinte teljesen feleslegesen, nem lett barátnőm. 2 lánnyal szexeltem 1-1 alkalommal, ennyi az eredmény.
2/22 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy voltak azért megszakítások, nem folyamatosan voltam aktív netes társkereső.
3/22 anonim válasza:
2020-ban regeltem először kihagyásokkal. Nem vagyok most fent sehol. Facebook társkeresőn lett egy randim 2023-ban, azóta semmi, pedig 4-en is egyszerre fent voltam sokáig. Ezen kívül soha nem jött össze társkeresőről semmi.
4/22 anonim válasza:
Már nem vagyok fent sehol. Nem jött össze soha semmi, egyszer volt egy találkozó. Szerintem az átlagnál sportosabb vagyok, nem vagyok se normális, se rendes, se semmilyen...már meguntam.
35f
5/22 anonim válasza:
Hónapok óta, de rá kellett jönnöm hogy pénz és időpocsékolás. Még randit sem sikerült összehozni onnan. A tinderen szerintem csak kamuprofilokkal van egyezés, rájuk írsz és semmi válasz. De újabban fb társkeresőn is ugyanaz a helyzet. De már legalább tudom hogy ronda vagyok... 40/f
6/22 anonim válasza:
Többször próbálkoztam az évek során. Leghosszabb idő amit egyhuzamban bírtam kb. 2 hét. Aki nekem tetszett sosem kedvelt vissza, csak az olyan nők, akik nekem nem jöttek be. Magamat nem tudom bekategorizálni. Többször kaptam "jóképű" bókot, de szerintem nagyban befolyásolta az, hogy azok a nők kedvelték a stílusom, személyiségem. Max átlagosnak mondanám magam és ugyancsak hasonló nőt szerettem volna. Gond az, hogy a Tinderen kb. 10-ből 9 csaj modell kinézetű, a maradék egy pedig jóval átlag feletti. Érthető, hogy a hozzám hasonlót levegőnek nézik. Nem ajánlom a Tindert.
7/22 anonim válasza:
Csak lassan kimegy a divatból ez a sok szar netes oldal ami a nőknek kedvez ha sok férfi rájön hogy semmit sem érnek.
8/22 anonim válasza:
#6: Nem modell kinézetűek azok, csak jól beállított photoshoppolt fotókat csinálnak kisminkelve + a nyaralós képek 99%-a nem is önerőből jött össze, hanem apu, anya, sugar daddy stb fizetett neki helyette. Ott sok 6-7-el találkozni, eddig csak néhány 9/10 és még kevesebb 10/10 jött velem szembe, a többin érződött, hogy a valóságban ez max 6/10, de lehet az se. A nők jobbak az önmarketingben, ezért gondolod ezt, ha meg találkoznál vele a valóságban lehet elsétálnál mellette.
9/22 A kérdező kommentje:
Hmm ennel azért talán pozitívabb válaszokra számítottam valamiért.
Ennek a srácnak hogyan lett annyi matche a prémium nélkül is? Nem mondom, hogy nálam például nem jobbképűbb, de szerintem semmi extra. Vagy a match csak egy dolog és utána az átlagos csajoknál is ő csak egy a sok száz közül és semmire nem megy ezekkel sem?
2024. máj. 13. 18:33
10/22 anonim válasza:
Megtudnád jelölni, hol mutatja TÉNYLEGESEN, hogy annyi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!