Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz nélkül átlagos középkorú férfiként átlagos melóval tényleg nem lehet már ebben az országban társkeresőn nőt találni párkapcsolatra?
És pont ezt a #2-es esetet akarja elkerülni az ember. A kiégés és kapcsolati problémák melegágya.
Ezért is tanulok és igyekszem jobb bevételt hozni magamnak, hogy ne teljen el minden egyes napom a betevő kutatásával, netalántán megengedhessek egy gyereket magamnak, sőt még rám is maradjon.
Kérdező ha ez netán vigasztal: pénzzel se nagyon lehet manapság.
A nőknek egy komplett csomag kell:
Havi 1-2 milliós fizetés ( alsó hangon )
Saját autó ( néhány éves )
Saját budai 3-4 szobás újépítésű lakás
Ezermester skill-ek
Doktori cím, lehetőleg legyél mérnök, jogász, orvos
Szüleiddel legyen rendezett a kapcsolatod
Legyen 6-10 barátod akikkel síelős képeket teszel ki az instán
Legyél 185 magas, de inkább 190
Legyél kockás hasú adonisz
Legyen dús sötét hajad és zöld szemed
Legyen lapátállad
Legyen vadászszemed
Legyél veszélyes, kiszámíthatatlan de megbízható és romantikus egyben
Ja és legyél minimum 20-25 centi ott lent...
12-es!
Kálvinista nyakat kihagytad😂🤣.
"örülnek ha az asszony vasárnap ebédet főz"
Miért az "asszony" főz?
Jól nézek ki szerintem, van pénzem azért nem élek nagy luxusban de tudok félretenni és kikapcsolódni belőle, autó, ház, 0 hitel.
Viszont nem tudom széditeni a nőket, nem hazudom le a csillagokat, nem találok velük közös témát egyszerűen azt sem tudom merre induljak ha ismerkedni akarok /internet elvből kizárva/. Szóval még igy is nagyon nehéz.
12!
Nem.
Elég ha nem ilyen beteg mint te.
“ Lapátáll” 😂
Bolond paraszt 👌
Csak ennek mi lehet az ellentéte??? Beesett áll, vagy mi????
Foggyos.
És ráadásul mindig ezt emlegeted.
Amiket te felsoroltál, annak az ellentétje vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!