Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó társkeresők vannak?
A társkereső nagyon függ a fent lévő emberektől.
Mondhatom azt, hogy pl a Facebook társkereső nagyon jó, ingyenes, ugyanúgy meg tudod nézni, hogy ki kedvelt, vissza nézheted akit elutasítottál, van egyezési kalauz, ami segít megtudni, hogy a másik hogyan szeret ismerkedni.
De hiába mindez, ha kevés ember van ott, ha az ottaniak bunkók, ha nem keresik azt amit te, stb.
Hiába jó technikailag egy társkereső, ha a rajta lévő emberek miatt semmi jelentős sikered nincs.
Köszi kettes, és igazad van, ez meg sem fordult a fejemben. Arra gondolam leginkább, hogy melyik társkeresők pörögnek mostanában? Melyiken van a legkevesebb kamus, melyik nem a szexhirdetésekről szól, stb.
Igazából egy nagyjábóli ismertető kellene a jelenlegi helyzetről, mert sosem társkeresőztem még szóval teljesen el vagyok veszve ilyen szempontból.
3
Van pocakod? Ha van egyetlen társkereső se hozna eredményt!
Köszi 5ös, akkor majd ezeket kipróbálom azt hiszem.
Én is valahogy így vagyok, se hobbikon se barátokon keresztül nem ismerek meg új embereket csak elvétve, szóval max a szerencsémre bízhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!