Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érzés volt, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt, amikor relatíve hamar kiábrándultál valakiből?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival 3 héttel ezelőtt egy munka kapcsán (közvetett kollégák vagyunk, egy időszakos tevékenységet végzünk).

A férfi külsőre egy az egyben az én esetem, már zavarbaejtően, de tényleg minden téren. Eleinte szimpatikus is volt nagyon, teljesen bezsongtam tőle, a természete is tetszett, de a héten már láttam jeleket, amik arra utalnak, hogy nem bírnám hosszú távon elviselni, mert nem egyezik az értékrendünk. Nem tudom, hogy egyelőre mit gondoljak.

Nektek volt már ilyen, mit tettetek? Folytattátok az ismerkedést vagy teljesen kiábrándultatok?

Még 3 hétig fogunk együtt dolgozni, de már pedtegette, hogy tarthatnánk a kapcsolatot, ha a projekt lemegy stb..

2024. máj. 9. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szar. Kiábrándulatam, az sose jó érzés. Kicsit csalódott is voltam, hogy egy újabb férfi aki nem jön be.
2024. máj. 10. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
En fizikai vonzalomnal elvezem a szexet, az egyuttletet, es nem erdekel, hogy mi lenne hosszutavon. Ha arra varok, addig beszo a pokhalo es semmi jo nem tortenik velem.
2024. máj. 10. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Jobb előbb mint később.
2024. máj. 10. 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi az oka, vagy a jelek amiért elviselhetetlennek tartod? Miben nem egyezik az értékrendetek? Kicsit nehéz elképzelni, így hogy nem tudni mi miatt ábrándultál ki belőle, ha az elején minden klappolt.
2024. máj. 10. 06:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Kuka
2024. máj. 10. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hagyni szoktam a fenébe
2024. máj. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!