Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak hány százalékát érintheti a következő dolog?
Én tizen éves koromban voltam így, abszolút nem mertem emiatt ismerkedni, inkább kerültem a csajok társaságát, pedig akkor még jól is néztem ki.
Aztán ez folytatódott egyetemista koromban is, volt pár tök egyértelmű lehetőségem, talán köztük volt olyan lány is aki már a feleségem lenne, de én inkább visszautasítottam mindenkit és továbbra is kerültem az ismerkedést.
Aztán lett végül egy barátnőm, aki nagyon nagyon akart valamiért engem és igazából utána rájöttem, hogy amúgy nincs gond a méretemmel. Na, azt hittem én, amíg meg nem csalt majd a fejemhez nem vágta, hogy annak a srácnak milyen "szép és jó nagy farka" van... hát ettől fogva nem igazán ismerkedek már, mondjuk "szerencsére" olyan ocsmány lettem, hogy már nem is akarna velem senki ismerkedni sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!