Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes, hogy azért nem kellek, mert túl vékony vagyok nőként? Elutasítanál egy lányt ezért?
Figyelt kérdés
Szép az arcom, anyagilag is jól állok, van saját lakásom, autóm, munkahelyem, értelmes is vagyok.
40kg vagyok 158 centihez.
Napi 1500-1800 kalóriát eszem. De nem szeretek enni.
Párkapcsolatban jobban eszek, mert ha ketten vagyunk akkor valahogy könnyebb "élveznem" az evést... (sok évig volt étkezési zavarom).
2024. máj. 8. 22:59
21/22 anonim válasza:
Ez már a mérsékelt soványság alsó határa a BMI index szerint, majdnem kóros. Nem mondhatjuk, hogy van mit fogni rajtad. :)
22/22 anonim válasza:
Mind a három lány csont és bőr, főleg a középső. Nem tűnik egészségesnek. Nyugodtan egyél, amit szeretsz, és amennyi jólesik. Vidámabb is leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!