Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes, hogy azért nem kellek, mert túl vékony vagyok nőként? Elutasítanál egy lányt ezért?
Szép az arcom, anyagilag is jól állok, van saját lakásom, autóm, munkahelyem, értelmes is vagyok.
40kg vagyok 158 centihez.
Napi 1500-1800 kalóriát eszem. De nem szeretek enni.
Párkapcsolatban jobban eszek, mert ha ketten vagyunk akkor valahogy könnyebb "élveznem" az evést... (sok évig volt étkezési zavarom).
Én nem, de feltételezem, hogy éppen nem velem randizol, úgyhogy a véleményem nem számít.
158 cm -re a 40 kg nem extrém kevés szerintem.
Félretéve a linket és a kérdésre válaszolva . Nálam ez nem befolyásolja , hogy elfogadjak valakit. Lehetsz szép es vonzo alacsony, vekony testalkattal is.
Szerintem csak szimplán rossz ferfiakkal kezdesz . Probalj meg mashol ismerkedni vagy masfele emberekkel :)
valószínűleg nem ez a probléma.
Egyébként inkább az öltözködéseden és kisugárzásodon (életvidám/embergyűlölő, stb) múlik a külső megítélés, egyébként minden további a személyiségen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!