Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes, hogy azért nem kellek, mert túl vékony vagyok nőként? Elutasítanál egy lányt ezért?

Figyelt kérdés

Szép az arcom, anyagilag is jól állok, van saját lakásom, autóm, munkahelyem, értelmes is vagyok.

40kg vagyok 158 centihez.

Napi 1500-1800 kalóriát eszem. De nem szeretek enni.

Párkapcsolatban jobban eszek, mert ha ketten vagyunk akkor valahogy könnyebb "élveznem" az evést... (sok évig volt étkezési zavarom).

2024. máj. 8. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Hogyha nagyon vékony vagy, az kevesebb férfinek tetszik. Sportolj rendszeresen és sokkal jobb alakod lesz!
2024. máj. 9. 06:13
 12/22 mikeXxX ***** válasza:
Azt nem értem ehhez a kérdéshez mi köze van az anyagi helyzetednek? Maga a nő ami érdekes egy férfi számára egyébként a felsoroltakon túl ezer hibád lehet ami miatt nem akar senki sem téged nem akarok képet kérni rólad viszont akkor tudnék csak tanácsot adni mi lehet a baj veled ha látnálak.
2024. máj. 9. 06:46
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
anorexiás vagy .
2024. máj. 9. 07:08
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
A 40kg az kb csont és bőr...a legtöbb férfi szeret belemarkolni -,ha van mibe ;-)
2024. máj. 9. 09:24
 15/22 A kérdező kommentje:

Így nézek ki, mint a középső:

[link]

2024. máj. 9. 11:37
 16/22 BeefEater ***** válasza:
68%

Én nem, de feltételezem, hogy éppen nem velem randizol, úgyhogy a véleményem nem számít.

158 cm -re a 40 kg nem extrém kevés szerintem.

2024. máj. 9. 12:27
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

Félretéve a linket és a kérdésre válaszolva . Nálam ez nem befolyásolja , hogy elfogadjak valakit. Lehetsz szép es vonzo alacsony, vekony testalkattal is.

Szerintem csak szimplán rossz ferfiakkal kezdesz . Probalj meg mashol ismerkedni vagy masfele emberekkel :)

2024. máj. 9. 12:30
 18/22 mikeXxX ***** válasza:
82%
Ha úgy nézel ki mint a középső nő akkor a férfiak 70-80%-a simán elfogad alkata tehát tuti hogy más a probléma.
2024. máj. 9. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
15#: ha valóbban így/hasonlóan nézel ki, akkor is csinos lehetsz - szerintem. Én is vékony személy vagyok, valamint van, akiknek a vékony emberek jönnek be:).
2024. máj. 9. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

valószínűleg nem ez a probléma.

Egyébként inkább az öltözködéseden és kisugárzásodon (életvidám/embergyűlölő, stb) múlik a külső megítélés, egyébként minden további a személyiségen múlik

2024. máj. 9. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!