Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki az incelek "megoldáscsomagja" a társkeresési piac helyreállítására?
Milyen eszközökkel lehetne a jelenlegi emberiességi kereteken belül (!) orvosolni a problémákat szerintük, a társkeresés területén.
Írják le ők tételesen, hogy mik azok az intézkedések, amikkel radikális javulást érnének el!
Szerintem a baj azzal van hogy a nők szabadon választhatnak párt. A nők sokszor maguk is mondják hogy nem tudják mit akarnak.
Ezért létezik a férfi nem ugyanis mi jobban tudjuk.
Tehát a férfiak dönthetnék el a nők kivel jöjjenek össze. Ez lehetne az édesapa vagy valamilyen jogi személy, esetleg kormányzati szerv.
Nekem most pl. tetszik egy lány, ő 34 én 38 leszek, szerintem passzolnánk, és benyújthatnék ügyfélkapun egy kérelmet hogy szeretném hogy hozzám rendelje a rendszer automatiksuan.
Ehelyett viszont marad a szokásos női mantra ( figyeljen aki felismeri valamelyiket ):
"Miért mindig a hülyéket fogom ki?"
"Merre vannak a normális pasik?"
"Mindig a szemét pasikat vonzom be"
blablablabla
37F incel
Végre megjelent pár incel is, azt hittem már kihaltak innen
De nem látom a korábban emlegetett témákat. Mi van a férfitöbblet kezelésével, vagy a hipergámia korlátozásával?
Összeszedhetnétek melyek azok a dolgok, amik valamennyire reálisak és kezelnék ezen régóta emlegetett problémát, anélkül hogy korlátoznák az alapvető emberi szabadságjogokat
Hipergámia korlátozása vs alapvető emberi szabadságjogok.
Olvasod is, amit írsz?
Ha valamit korlátozol vagy szabályozol, ott már nincs szabadság.
15#
Majd ha feminácik válaszait várom akkor írjál
Addig menjél chadezzél vagy dolgozzál!
12
Nem véletlen vagy te incel és nem véletlen fogsz az is maradni.
"Nincs férfitöbblet."
A valósagtagadást ne itt kezdjétek!
Ezerszer ki lett már vesézve hogy mekkora férfitöbblet van, a szokásos elvakult hazudozást hagyd meg arra a kérdésre ami a férfitöbbletről szól
Amúgy sem neked szólt a kérdés, nem tűnt fel?
20
Te tagadod a valóságot. Minimális(!) férfi többlet van a fiatal korosztályban, nem amiatt nincs nőd. Ráadásul a te korodban, úgy 40 körül, már az a kicsike is ki van egyenlítődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!