Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érezte már más is úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezte már más is úgy, hogy megrekedt a "srác-állapot" és a "férj-alapanyag" között?

Figyelt kérdés

Elég bután sikerült megfogalmaznom a kérdést. Szóval, 31 éves férfi vagyok, épp csak elkezdtem kicsit őszülni, de ezen felül a koromnál mindig sokkal fiatalabbnak néznek. Ez köszönhető főleg a viszonylag megosztó külsőmnek (hosszú haj, mesefigurás ruhák és tetoválás), másrészt az erős introvertált, folyton alkotó és játékos viselkedésemnek. Mindig is a hosszú párkapcsolatokra, illetve elég naivan az örök szerelemre vágytam, de nem éppen a vágyott biztonságos kapcsolatokat sikerült bevonzanom. Ebben a korban mostmár viszont nagyon feléledt bennem az igény, hogy egy nő meglássa bennem a családfenntartásra képes, gondoskodó, biztonságot nyújtó partnert is mindezek mögött. (Igen, megvan bennem, csak tökre nem látszik.) Egyszerűen ha csak arra gondolok, hogy változtatnom kellene a felsorolt tulajdonságaimon, úgy érzem, már nem lennék boldog.

Szóval a kérdésem sokrétű.

Férfiak: Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan lehet így az ellenkező nem szemében kivívni azt, hogy valódi, felelős felnőttnek tekintsenek?

Nők: Láttok rá esélyt, hogy ilyesmi kisugárzású partnerrel tervezzetek családot? Vagy mindenképp megváltoztatnátok valamit benne?

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2024. máj. 4. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem attól lesz valaki jó férj és felnőtt, hogy a figurás pólót lecseréli ingre. Akinek tetszik a stílusod és elfogad, annak nem fog számítani, ha a toronyban rend van. Törekedj arra, hogy a hozzad legjobban passzoló társat megtaláld, a többi meg jön magától. Az öltözködési stílusod vagy változik vagy sem, mindössze egy dress code-ot kell követni, ha a munkahely olyan. Ügyvédek között dolgozom, 40es családapák pl egy csapatépítőn kb olyan cuccokban jelennek meg, mint amit írtál. Nem ezen múlik, hidd el!
2024. máj. 4. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, nézd a férfiak klubját a Youtube-on!

Én nő vagyok.

2024. máj. 4. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, látom, minket is kérdezel:

"Nők: Láttok rá esélyt, hogy ilyesmi kisugárzású partnerrel tervezzetek családot? Vagy mindenképp megváltoztatnátok valamit benne?"

Én nem akarok családot, de nem kell hozzá nagyon más, amit figyelünk, mint a jó szerelmi partnerséghez.

Legyél önellátó, el tudd magad tartani anyagilag és fizikailag is.

Tudj egy lakást karbantartani, meg mindent, amit tervezel.

Magadat ruházni, stb.

Ne szorulj másra.

Meg nézd a Férfiak klubját!:))

2024. máj. 4. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Sose voltam ferj alapanyag. De majd 30 eve vagyok ferj.
2024. máj. 5. 03:32
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen. Azt a típusú nőt biztosan nem fogod meg mesefigurás öltözetben. Elvétve vannak hozzád hasonló infantilisek, akik ugyanakkor szívesen házasodnának, de alighanem azok már mind foglaltak ebben a korban.

Valamiről majd lemondasz.

2024. máj. 5. 06:20
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Én meg feleség alapanyag nem voltam soha, mégis férjhez mentem. A férjem meg férj alapanyag nem volt....
2024. máj. 5. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az öcsém, aki 34 éves, azt szokta mondani, hogy ő még mindig azt érzi, hogy gyerek, csak felnőtt dolgokat kell csinálnia. Házas, 2 gyereke van, felépítettek egy házat, elvégezte az egyetemet, jól fizető munkája van. Mégis ezt erzi, és mégis megtalálta a társát és a helyét az életben. Add önmagad, fejlődj, de ne játszd meg magad senki kedvéért.
2024. máj. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!