Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni még olyan 26-36...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni még olyan 26-36 közötti nőt aki nem külső és egzisztencia által választ férfit?

Figyelt kérdés
Csak a gyakori ennyire retadrált vagy nem létezik már normális kapcsolat? Ahol az emberi értèkek a döntőek?
2024. máj. 4. 09:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%

#10 Abban igazad van, hogy azok erőltetik a "csak a belső a fontos" szlogent, akik túl csúnyák/csórók ahhoz, hogy másképp érvényesüljenek a párkeresésben.

Azzal azért vitatkoznék, hogy ezek mind úgy megbecsülik utána a párjukat, ha találnak.Sajnos sokszor pont az ellenkezőjét látom.Megnő általa az önbizalma, aztán amint van rá alkalom megcsalja, mint egy bosszút állva az eddigi sikertelenségein.Nagyon sok ilyet láttam már.

2024. máj. 4. 11:33
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

#16 Igazad van.A magad fajta férfiak nem azt mondják, hogy ennyi és ennyi keresetet várok el a nőtől, mert túl gerinctelenek ahhoz, hogy ezt be merjék ismerni.

Hanem azt várják el, hogy a nőnek mindenre IS legyen pénze, amit kit érdekel honnan teremt elő, csak neki ne kelljen egy fillért sem költeni a nőre.

Éljen a nő egyedül, főzzön a faszinak finom, változatos ételeket, mert ez is ugye INGYEN VAN, ha a nőnek kell venni, legyen pénze edzeni, csinos ruhákra, parfümre, táskákra, cipőkre, ékszerekre, kozmetikusra, fodrászra, sminkcuccokra, esetleg még körmösre is, állja a programok felét minimum, stb stb.

Igen, tudjuk.A férfiak így szokták.A nő legalább őszinte annyira, hogy megmondja a szemedbe mi kell neki.

2024. máj. 4. 11:38
 23/37 anonim ***** válasza:
21-es bocs, 10-es vagyok, persze én is láttam már, amit te. De pl. én nem nézek ki se rosszul, rendezett életem van, szóval van házam, normális munkám, rendben nem a legjobban fizető, de megélek belőle, én más okból nem kellek senkinek és az tuti, ha összejönne egy párkapcsolat, én megbecsülném az illetőt, de ez csak én vagyok.
2024. máj. 4. 11:38
 24/37 anonim ***** válasza:
#23 Te mondjuk teljesen normálisnak tűnsz a leírásod alapján, nem is rád gondoltam.
2024. máj. 4. 11:39
 25/37 anonim ***** válasza:
Fb asszonysutyorgo csoportja alapján teljes tévhitben élsz. Ott a te olvasatodban csöves (lakással, munkaval nem rendelkező, ámde hitelekben úszó) nőket külső tulajdonsagokra tekintet nélkül- patronàljàk, kimentik a férfiak, tartozasaik is boldogan fizetik helyettük. Nem hittem volna el, amíg nem olvastam ezt a többszáz kommentet. Ez a gyakori kérdések egy torz képe a valóságnak.
2024. máj. 4. 11:44
 26/37 anonim ***** válasza:
Köszi! Hát igen, sokan mondták már ezt rám, de tudod hiába látom jól a dolgokat, az emberek csak barátkozni akarnak velem sajnos, egyébként jó embernek tartanak, de a lényeg, aki hátránnyal indul, vagy reálisan látja magát, vagy kiég a társkeresésben.
2024. máj. 4. 11:46
 27/37 anonim ***** válasza:
26-os válasz a 24-esnek szólt.
2024. máj. 4. 12:03
 28/37 anonim ***** válasza:

"Gondolom nem lehet téged arról meggyőzni hogy millió olyan körülmény lehet ami miatt valaki nem gazdag és nem is lesz."

Adott esetben mi a helyzet?

2024. máj. 4. 13:12
 29/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha fontos számodra, hogy önállóan éljen, akkor mégiscsak szempont a nő anyagi helyzete. Amivel semmi baj nincs, csak légyszi legközelebb ne hazudj.
2024. máj. 4. 14:35
 30/37 A kérdező kommentje:

29

Persze mert nem akarom én elszállásolni ingyen.

2024. máj. 4. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!