Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak a "lakás-kocsi-egziszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak a "lakás-kocsi-egzisztencia" kombó azonnali pártalálás javító hatását érzékelik?

Figyelt kérdés

Ezt ugye így emlegetik ha ezek megvannak akkor máris meg van oldva a probléma (elméletben)

De gyakorlatban is tényleg érzik?

máj. 2. 10:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Rövid távon előfordulhat. Aztán meg lelép a gyerekeddel... szép kilátások!

Inkább magadat(jelen esetben az agyadat minimum) fejleszd! Normális nővel együtt fel lehet minden mást építeni.

máj. 2. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Sok nő? Ki? Egy csajt ismerek aki nagyon a modell kinézetre és az eltartottságra hajt, de az egy instamodell kis liba. Egy nő ismerősömet se hallottam hisztizni a pasik fizetése miatt, sőt volt aki el is tartotta valamelyik exét egy jó darabig. Én is a volt vőlegényem úgy ismertem meg, hogy ő kolis volt én dolgoztam és lényegében nálam élt és én hívtam meg mindenhova amíg lediplomázott.

Na meg ha férfi lennék, nekem amúgy se kellene az a nő aki ezekre az anyagiakra hajt, úgyhogy nem lennék szomorú hogy nem kaphatom meg őket.

máj. 2. 13:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezek szükségesek, de nem elégségesek.
máj. 2. 14:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Van olyan pali aki akkor sem kéne ha palotája lenne…….

Vagy 100 milliója…..

Vagy ha egyedül lenne férfi a világon, akkor is inkább faragnék magamnak fából egy f@szt…..

Ennyit számit amiket leírtál……

máj. 2. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezek hiánya miatt, jóeséllyel maradsz szingli, ugyanakkor, ezzel egyutt, nem feltétlen lesz parod, ha annyi minimumot teljesitettel, hogy van autod, lakasod, megfelelő egzisztenciás
máj. 2. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:

"de ezt nem (csak) incelek mondják hanem sok nő is ezt mondja. Akkor ezek a nők is incelek???"

Nem mondja ezt egy nő sem. Ez tipikus incel szókincs.

máj. 2. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert a sors nem így működik.
máj. 2. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

Én idősebb férfit keresek, vagyis 35 felettit. Innen indulunk.

Ha ebben a korban a férfi még mindig otthon lakik, vagy nincs semmi munkája/bevétele/motivációja az egzisztencia felépítésére, az óriási red flag.

Kocsi szerintem manapság a kutyát sem érdekli, max a tini lányokat villogni a bari nők előtt az új palival.. :))

Ma már minden megoldató kocsi nélkül, mert mindent is házhoz szállítanak.. a kocsit én csak, mint hátrány tudom megemlíteni párkapcsolatban. Akinek volt, azzal sosem lehetett elmenni egy bárba fesztelenül, mert ő nem ivott hogy tudjon vezetni, az autót meg az istenért sem akarta letenni.

Az autó akkor válik fontossá, ha gyerek jön a képbe. És akkor is az, hogy NEKEM legyen. Hogy neki van-e az akkor sem fog érdekelni..

máj. 2. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Olyan nő nekem eleve nem kellene, aki az ilyesmire hajt.
máj. 3. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Vagy te nem kellesz nekik.

Csak megfordítottad.

máj. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!