Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a "lakás-kocsi-egzisztencia" kombó azonnali pártalálás javító hatását érzékelik?
Ezt ugye így emlegetik ha ezek megvannak akkor máris meg van oldva a probléma (elméletben)
De gyakorlatban is tényleg érzik?
Rövid távon előfordulhat. Aztán meg lelép a gyerekeddel... szép kilátások!
Inkább magadat(jelen esetben az agyadat minimum) fejleszd! Normális nővel együtt fel lehet minden mást építeni.
Sok nő? Ki? Egy csajt ismerek aki nagyon a modell kinézetre és az eltartottságra hajt, de az egy instamodell kis liba. Egy nő ismerősömet se hallottam hisztizni a pasik fizetése miatt, sőt volt aki el is tartotta valamelyik exét egy jó darabig. Én is a volt vőlegényem úgy ismertem meg, hogy ő kolis volt én dolgoztam és lényegében nálam élt és én hívtam meg mindenhova amíg lediplomázott.
Na meg ha férfi lennék, nekem amúgy se kellene az a nő aki ezekre az anyagiakra hajt, úgyhogy nem lennék szomorú hogy nem kaphatom meg őket.
Van olyan pali aki akkor sem kéne ha palotája lenne…….
Vagy 100 milliója…..
Vagy ha egyedül lenne férfi a világon, akkor is inkább faragnék magamnak fából egy f@szt…..
Ennyit számit amiket leírtál……
"de ezt nem (csak) incelek mondják hanem sok nő is ezt mondja. Akkor ezek a nők is incelek???"
Nem mondja ezt egy nő sem. Ez tipikus incel szókincs.
Én idősebb férfit keresek, vagyis 35 felettit. Innen indulunk.
Ha ebben a korban a férfi még mindig otthon lakik, vagy nincs semmi munkája/bevétele/motivációja az egzisztencia felépítésére, az óriási red flag.
Kocsi szerintem manapság a kutyát sem érdekli, max a tini lányokat villogni a bari nők előtt az új palival.. :))
Ma már minden megoldató kocsi nélkül, mert mindent is házhoz szállítanak.. a kocsit én csak, mint hátrány tudom megemlíteni párkapcsolatban. Akinek volt, azzal sosem lehetett elmenni egy bárba fesztelenül, mert ő nem ivott hogy tudjon vezetni, az autót meg az istenért sem akarta letenni.
Az autó akkor válik fontossá, ha gyerek jön a képbe. És akkor is az, hogy NEKEM legyen. Hogy neki van-e az akkor sem fog érdekelni..
Vagy te nem kellesz nekik.
Csak megfordítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!