Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a beugró egzisztenciai szint egy 25-30 éves férfinak?
Ezt az adott egyén tudja megválaszolni.
Én 28 éves nő vagyok, nálam elvárás, egy 28-30 éves férfitól, hogy éljen külön a szüleitől, tartsa fenn és lássa el magát önállóan, legyen valamennyi megtakarítása, tudjon gazdálkodni a pénzzel, legyen fix munkaviszonya, tehát ne alkalmikból, vagy állandóan munkahelyet váltogatva éljen. Olyan életszinvonalon legyen legalább, mint én, ne kelljen kuporgatnia, számolgatni hó végén se.
Ez nem kor, hanem egyénfüggő. Nekem pl már kb 20 éves korom óta ugyanazok az elvárásaim, de egyelőre úgy tűnik egyedül halok meg mert egyszerűen nincs ilyen ember...
- Ugyanabban a városban lakjon mint én. (Engem, sok magát nőnek kiadó pasival ellentétben, nem zavar ha nincs saját lakása. Nem mindenki s-gge alá tesznek 18 évesen házat és külön plusz pont hogy nem él albérletben mert ezek szerint nem szórja a pénzét, ha csak 200at is keres havonta, jobb esetben a szülőknek nem vagy csak keveset kell adnia, tehát 100at félre tud tenni minden hónapban.) Szóval nem zavar, ha a szülőkkel él, de akarjon elköltözni.
- Ne akarjon se Pestre se külföldre költözni. Ha mégis, akkor tartson el, amíg nem találok új munkát. Ez ugye 1 héttől 1 évig terjedhet. Ugyanis itt jó állásom van nem vagyok hajlandó gyárba szalag mellé menni. Nem vetem meg a gyári munkát de ha irodában ülve rugalmas munkaidővel, kevés munkával kapok nettó ***et akkor nem akarom sz*rrá dolgozni magam nettó ***ért...
- Mivel nekem van állásom, de kevés a fizu és két emberre nem elég muszájy hogy legyen neki is állása vagy aktívan keressen... Nem fogok eltartani senkit annyiból ami nekem is alig elég.
- Ne igyon... Havi egy sör mondjuk belefér de undorító ha heti szinten iszik valaki. Napival szóba se állok. Ünnepnapokon is lehet inni de 1-2 pohár elég. Nem kell lerészegedni.
- Öreg vagyok. Gyereket akarok. Akarjon ő is házasodni és gyereket 1-3 éven belül.
Ja és nyilván a legfontosabb hogy legyen hűséges. De ez elvárhatalan.
8, rossz szokásai mindenkinek vannak. Nekem hobbi, vagy már, már függőség a gyakori. Itt vagyok általános iskola vége óta,
kisebb megszakításokkal. Szórakoztat, meg van az a haszna, hogy leköti a figyelmem, de bármikor le lehet tenni, félbe lehet hagyni, gond nélkül, nem úgy, mint egy cikket, könyvet, vagy játékot. Ugyanarra használom, amire más a Tiktokot, vagy a Facebookot, csak azok engem nem kötnek le. A töltelék időben nyomkodom buszon, reggel ébredéshez, séta közben, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!