Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nőként milyen módszerekkel tudnék társra találni?
Hidd el van az a szint férfiaknál amikor már annyira nőhiányban szenvednek, hogy már nincs csúnya nő.
55: Egy dolog, hogy mit érzel, más, hogy mi a tény.
Maradjunk ennél a hajas példánál. A szép nő mit csinál? Általában, a mindennapokban. Megmossa a haját, megszárítja, kivasalja vagy hullámosítja. Kb. ennyi. Ő ettől teljesen jó, és fel sem merül senkiben a gondolat, hogy jobban kéne adni magára. Én megcsinálom UGYANEZT (itt a tény1), de rondaként (itt meg a tény2) - nem lesz jó, velem kapcsolatban az fogalmazódik meg, hogy valamit kezdjek már a hajammal/magammal, hát ez így tök igénytelen. Ennyi... És ne a celebekből induljunk ki, meg ne abból, hogy egy esküvőre vagy egyéb alkalomra ki hogy készül, maradjunk a hétköznapok és az egyszerű emberek szintjén.
De áttérhetünk az öltözködésre is. A szép nő felvesz mondjuk egy fehér Retro póló-farmer-sneaker szettet, a világon senkinek semmi problémája nem lesz vele, sőőőt... Ugyanezt megcsinálom rondaként, nekem már jönnek a tanácsok vagy a hátam mögött a vélemények, hogy cseréljem már le a pólót is, a farmert is, a cipőt is, mindent, mert hát ez igénytelen, lepusztult, topis stb. Nekem kb. kisestélyiben kellene pompáznom ahhoz, hogy ne legyen rám sütve, hogy "nem ad magára/igénytelen". Talán akkor nem éreznék úgy, hogy nem igyekszem eléggé, és ez a baj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!