Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szakítani fog az új barátnőm ha megtudja hogy 39 évesen egy kétszobás lakásban élek a szüleimmel?
Azért kitaláció, mert
1. 3 hónap alatt nem derült ki, hogy kivel, hogyan, hol élsz? Ez nálam max. a második randin alap téma. Nem kell az utca házszám ajtó, de azért a körülményeidre kíváncsi vagyok, amennyiben komoly kapcsolatot keresek.
2. ennyi idösen nincs igényed saját térre? Vagy annyira életképtelen vagy, hogy nem menne egyedül?
Ha ez valóban igaz, szerintem nem fog szakítani, mert eddig se nagyon érdekelte a dolog, ha még rá se kérdezett.
3.
Mert a világon nincs olyan, hogy te járkálsz egy nő lakására 3 hónapig és ő nem kérdezi meg, hogy te hol élsz, és miért nem mentek oda is.
Még az 5 vagyok.
Ha mégsem kitaláció a történet, akkor úgyis leszűrte már rég, hogy nincs saját lakásod, házad. Szóval ha eddig nem szakított, akkor nem emiatt fog.
7
Ezt erősen kétlem. Ezek alap dolgok, kb. az első randin szokás tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!