Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van több esélyem egy lánynál, ha nagyrészt bókolok neki, vagy ha nagyrészt beszélgetek vele?
Régen volt egy lány akivel nem beszéltem nagyon sokat, de elég sokszor bókoltam neki.
Nem jöttünk össze, de még ma sem tudom, hogy miért...
Valaki azt mondta akkor, hogy nem kell bókolni, csak beszélgessek.
Most van egy lány akivel jól elbeszélgetek és nem is nagyon bókoltam még neki. Nem tudom miért, valahogy így jött ki a lépés. Nem direkt.
De vele meg úgy érzem, hogy semmi nem lesz. Mintha csak egy jó baráttal vagy egy rokonnal beszélgetnék.
Mit, hogy kéne csinálnom?
Mikről szólnak a bókjaid?
Illetve alapból ilyen vagy, vagy csak a beetető szakaszban bókolgatsz, kapcsolatban leszarod a másikat?
Mindig ilyen vagyok.
Össze vissza bókolgatok, mert jól esik, hogy 1-1 dícséret jól esik a lányoknak.
De ha valakivel össze akarok jönni, akkor csak neki bókolok.
Van, hogy 1-1 lányt megdícsérek, de csak akkor ha más is, és ha tényleg valami nagyon extra.
Mindenről szólnak a bókjaim:
De jók nézel ki, de jó cipőt vettél, szuper az ízlésed, tök jó ez a parfüm, jó, hogy megvetted, tetszik az új frizurád, de jó az ízlésed....
Éppen ami a helyzethez passzol.
Kapcsolatban kicsit más vagyok, mert ha mondjuk elmegyünk valahová, akkor nem fogok 5 percenként bókolni.
Akkor inkább beszélgetünk, élvezzük a programot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!