Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők milyen férfival találkozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen férfival találkoznak szívesen netről?

Figyelt kérdés
Most ne azt mondjátok hogy aki tetszik, mert ez alap.
2024. ápr. 28. 20:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

30. A vonzalomnál az alap az hogy mindenre szuper az illető. Pont ezért mondom azt, hogy a rossz önkritika miatt van ez a káosz a világban. Ugyanis önmagát mindenki a Világegyetem közepére helyezi, és alapnak gondolják hogy a fullos nő/pasi az jár nekik. Vonzalom? Ugyan már, bárki fel tudja sorolni azokat a pozitív tulajdonságokat belsőre, ami triviális. Ugyanúgy a negatívakat is.

A legviccesebb az szokott lenni, hogy a világmegváltó pasi általában külsőre és belsőre is közelít a nullához, de erre várt a kedves nő 15 évet. Majd röpke 1-2 év múlva jön a drámai szakítás/válás.

Nem igazán jellemző már a mai világra a tudatos ismerkedés, vagy hogy a valódi értékeket meglássák az emberek. Elég a szemfényvesztés, elég az érzékszervekre hatni, a csapda meg az szokott lenni hogy belül valahol érzi a nő hogy kamu, de hinni akar benne. Áltatja magát. Nézz rá random kapcsolatokra. 99% hogy az egyik mindenáron hinni akar benne, ő az alárendelt. Az álmait kergeti, csak az álmait.

2024. máj. 2. 22:43
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az alábbiak voltak fontosak:

- tetsszen vmennyire (kép alapján nem tudok senkihez sem nagyon vonzódni, de fogjon meg benne vmi, ne taszítson teljesen)

- legyen legalább egy közös érdeklődési kör

- korban hozzám passzoljon

- éljen Bp-n, mint én

- ne legyen vallásos, ne legyen szélsőséges semmilyen politikai spektrumon,

- ne dohányozzon

- ne tűnjön ezo-spiri beállítottságúnak

- ne legyen olyan érzésem a profil láttán, hogy nagyon el van telve magával és csak egyéjszakást keres

aug. 25. 15:16
 33/35 A kérdező kommentje:
#32 sok sikert. Szerintem sokáig fogsz még válogatni...
aug. 25. 18:51
 34/35 anonim ***** válasza:

Férfiként szerintem semmi különöset nem írt, ezek így elfogadhatóak.

A gond csak az, hogy eddig életem folyamán azt tapasztaltam meg, hogy amit a nők mondanam magukról meg amit a valóságban csinálnak az két totál külön buborék.

Pl sokszor eleve olyan nőkre írtam akiknek a feltételeinek mind megfeleltem, meg akik amikor a fejecskéikben elképzelték, hogy milyen férfit akarnak és az illet rám, és ennek ellenére mégis sokszor teljesen durva módon kikosaraztak és elutasítottak.

Míg máskor meg olyan nőknél volt sikerem, akikkel kb semmiben sem passzoltam (legalább első ránézésre)

aug. 25. 19:09
 35/35 anonim ***** válasza:
33: már megtaláltam, de kösz az "aggódást" :D
aug. 26. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!