Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők milyen férfival találkoznak szívesen netről?
Álomférfival. Elég sok női ismerősöm mondja ezt. A nők fele csak a tökéletessel találkozna, megmondták hogy nem adják alább, inkább egyedül ha nem jön az ilyen.
Ezzel szemben a pasikat hajtja a biológia, sokuknak nagyjából mindegy is lenne ki, csak legyen már valaki. Ez az óriási különbség.
A minimum elvarasaim ezek voltak szóló koromban:
- Ne legyen nős, barátnős
- Egyedül éljen.
- Legyen autója, (nem fogom furikázni)
- Legyen normális munkája
- Ne legyen gyereke, de akarjon gyereket.
Általában az első két elvarásnál kihullottak már.
- Legyen gáláns.
3
Jobban is jártak te anyagias😅👍🏻
5
Köszi, :) én is igy gondolom! 😇Igen, az en k*rva anyamat, amiért nem akarok eltattani senkit, te goldigger szemét.
(Megjegyzem, a pasik nagyobb goldiggerek mint a nők)
Mindig kihagyjátok a legfontosabbat, a külsőt! Hozok én ide 1000 meg ezer normálisan kommunikáló, munkahellyel rendelkező, nőtlen, felelősségteljes férfit, mégis a 98%-a kihullana.
Szóval úgy kell kezdeni, hogy a szexuális kisugárzása, a teste, az arca legyen olyan, hogy áááááhhh, meg uuuuhhhh.
8
Szerintem nincs igy!
Engem már nem érint a randizós nyavalya, de komolyan mondom, a pasiknál nagyobb goldigger nincs a földön! (Nem is netről találtam meg a vőlegényemet) Basszus, ahogy kiderül, hogy van saját lakásom, az összes cuccolna be az anyjától hozzám... Es máris nem zavarja a +5kg ami rajtam van. Ahogy kiderült, hogy mennyit keresek, rögtön egy csomó közös terve lett, ÚGY!!!!!!! hogy még nem is talalkoztunk!
Azt hagyjuk is, hogy a 3as hozzaszólásomban taglalt elvaras első két felénel elbukott a 80% 😏 de rohadjak meg, amiért nem kezdek nős pasival...fél év eleg volt, hogy leszokjak a netes tarskeresokrol. Szerintem, ha valaki normális, és ezzel a pár minimális elvarással rendelkezik, lesz barátnője hamar... fuggetlenul attol, hogy hogy néz ki
Nyugi, csak a sz@revő lúzerek akadnak ki, és neveznek anyagiasnak.
Normális pasik is vannak ám.
Én sem egy olcsójánoshoz mentem feleségül.
Nem akartam sem eltartani , sem pedig kocsival vinni hozni mint egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!