Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az az idő mikor az átlagos férfi is megtalálja a boldogságot?
Mikor egy
Átlagos arcú , 175 cm körüli
Picit apatestes kövérkés
Melós 250 - 300 ezres fizuval
Lakás - autó nélkül
Is megkaphatja a (nem kövér) normális nők figyelmét/szeretetét?
"kicsit anyustestű,... akár kövér nőkkel is"
"Picit slampos kövérkés"
Feministák fogjátok már fel, hogy az átlag nő nem tehén. Amikor járok az utcán még mindig a vékony/normál test alkatú nőket látni többet nem pedig a disznókat.
11
Mert szerinted az átlag férfi "apatestes, kövérkés"? 😂
12
Igen az. Férfiaknál átlag igazából nincs 90 kg alatt. A nőknél meg a normal olyan 60 kg és ebből van a legtöbb. Szóval az átlag nő vékonyabb mint az átlag férfi.
Egy átlagos arcú, 175 cm körüli picit apatestes kövérkés, melós 250 - 300 ezres fizuval, lakás - autó nélkül megtalálhatja a párját. Sok ilyen van.
De te nem. Sem most, sem máskor.
Indoklás: incel vagy.
14
(Indoklás: incel vagy.)
Maradj már ezzel! Mindenkinek ezt írod. Én se vagyok incel! 17 évesen dugtam először az osztálykiránduláson. Nem kert a lány pénzt. Azaz a saját értékeim elegek voltak hozzá.
"Maradj már ezzel! Mindenkinek ezt írod."
Nem mindenkinek, csak az inceleknek. Mert megérdemlitek.
"Én se vagyok incel! 17 évesen dugtam először az osztálykiránduláson. Nem kert a lány pénzt. Azaz a saját értékeim elegek voltak hozzá."
Francot nem vagy. Különben nem hisztincelkednél itt újra és újra.
3
Nem muci! Nem én mit tudok adni? TE!!!! Te mit tudsz adni!!!? Nem nekem vannak társkeresési problemáim, hanem neked
Az átlag nő és férfi is túlsúlyos, ha úgy vesszük, kiből van a legtöbb.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy disznó pasik átlagnak mondják magukat is, meg a modellcsajokat is, és akkor az a szintjük. Idióták vagytok.
"Mikor jön el az az idő mikor az átlagos férfi is megtalálja a boldogságot?"
amikor az átlag is elkezd magára adni úgy külsőre, mint belsőre.
átlagos férfiként megkapod az átlagos nők figyelmét. viszont 30 felett elég siralmas szintet képvisel az átlag, testileg is, szellemileg is, férfiak nők egyaránt, de férfiak még inkább
nem mellesleg a nők figyelme nélkül is boldogabbnak éreznéd magad, ha kövérkés aputest helyett egy jól működő sportos testben léteznél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!