Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen érzés fut át rajtatok, ha egy fiú, férfi megszólít titeket az utcán ismerkedési szándékkal?
Nekem is előjön a félelem. Helyi csoportokban szoktam olvasni hogy kirabolták a kisdiákot/fiatalt fényes nappal a fő utcán..
Nah ezek jutnak eszembe, lehet aki leszólít az is bűnöző.
Normálisabb helyeken meg nekem is a "jajj ne" érzés van.
Nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni. Épp megyek valamerre, dolgom van, az ilyeneket nehéz levakarni.
Egyszer volt olyan hogy egyetemen szólítottak le ahogy a buszomhoz tartottam volna. Szépen le is késtem a kis értetlen miatt, és mehettem 1 órával későbbi vonattal haza. Érdekes, amint lekéstem a buszt, le tudott kopni a rohadékja.
Neked akkor nem áll fel semmid, még a hátadon se a szőr, de a férfinak viszont igen, feláll valamije! :)
8. 🙏Bárcsak így lenne és békén hagynának. Mehetnék zavartalanul a dolgomra, de sajnos nem így van.
Szegény te, biztos savanyú a szőlő, nem kellesz a lőtéri kutyának se, ezért már az utcán kuncsorogsz egy kis figyelemért😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!