Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legnagyobb probléma?
Figyelt kérdés
Azt válaszd amiért leginkább elutasítanàd egy férfi közeledését!
1. Alacsony , mondjuk 160-175 cm
2. Szegény , nincs lakása , megtakarítása és autója
3. Melós, azaz 3-400 ezernèl nem keres többet
4. Buta, legmagasabb végzettsége nem több az érettséginél
5. Kövér , vagy legalábbis nem trendi a külseje már, szóval 80 kgnál több és nem 60-70 mint a fiatalok.
6. , konfliktus kerülő , olyan aki előre gondolkozik és tudja ha visszavág valakinek akkor őt rúgják ki pl a munkahelyről
7, ambíció nélküli , azaz jó neki ahol él, dolgozik. Túl élő módban van. Nem akar tanulni sem kockáztatva változtatni. Mert lehet rosszabb helyzetbe is kerülhetne.
2024. ápr. 26. 05:52
31/32 anonim válasza:
Azért amit itt felsoroltál azok NAGYON szélsőséges értékek, egy átlag pasi simán hozza ezeknek az ellenkezőjét.
32/32 anonim válasza:
24 2 hónap alatt híztam 15 kilót 😆 sose zabálok és mozgok eleget. Na most akkor megismer valaki és SZTE igénytelen vagyok és zabálok meg lusta vagyok...közbe meg nem, csak egészségügyi okai voltak és a kezelés a műtét után fél év volt...tehát ennyi idő volt leadni azt a pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!