Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a legnagyobb probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legnagyobb probléma?

Figyelt kérdés

Azt válaszd amiért leginkább elutasítanàd egy férfi közeledését!

1. Alacsony , mondjuk 160-175 cm

2. Szegény , nincs lakása , megtakarítása és autója

3. Melós, azaz 3-400 ezernèl nem keres többet

4. Buta, legmagasabb végzettsége nem több az érettséginél

5. Kövér , vagy legalábbis nem trendi a külseje már, szóval 80 kgnál több és nem 60-70 mint a fiatalok.

6. , konfliktus kerülő , olyan aki előre gondolkozik és tudja ha visszavág valakinek akkor őt rúgják ki pl a munkahelyről

7, ambíció nélküli , azaz jó neki ahol él, dolgozik. Túl élő módban van. Nem akar tanulni sem kockáztatva változtatni. Mert lehet rosszabb helyzetbe is kerülhetne.

2024. ápr. 26. 05:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A diplomával nem adnak emberséget és nem jár automatikusan érzelmi intelligencia sem, és nem lesz tőle talpraesett és nem kap vele életben maradáshoz szükséges tulajdonságokat, és nem fog tőle jobban belelátni a másik fejébe.

Röviden EQ nem egyenlő IQ-val.

Ráadásul a diplomások sem tudnak minden témához hozzászólni.

Szóval azaz ember legyen akár nő akár férfi, aki egy érettségi bizonyítvány által minősít másokat, azt magasról lesz@rom úgymond, és ha úgy van én küldöm el.

2024. ápr. 26. 10:11
 22/32 anonim ***** válasza:
54%

Túlsúly....eredhet egészségügyi rendellenességekből is.

De ez ritka.

És nem bunkóság leszólni egy olyan embert akinek a kövérségét nem támasztja alá az egészségügyi probléma, de többnyire azokra is találnak az orvosok megoldást.

Röviden tehát: aki a saját kárára lett elhízva, azaz mert össze vissza eszik, túl sokat zabál, nem mozog, nem sportol az ne rinyáljon ha a pocakja miatt utasítják el. Nem kell a kifogás ilyen esetben.

2024. ápr. 26. 10:13
 23/32 A kérdező kommentje:

22

De milyen alapon ítélnek meg egy idegen személyt a “pocakja” által ISMERETLENÜL ? Honnan tudod mondjuk te hogy xy Jakab nem tesz semmit, össze vissza zabál és azért olyan amilyen? A nővéremnek én is azt mondom hogy szumó meg bálna vagy B+ mert tudom róla hogy 30 éve ismerem és sose akart mozogni és zabál. De egy idegen személyről nem alkotok véleményt. Ha egy nő megsért egy dagadt fickót aki ismerkedni akart vele arról ő nem tudhat semmit.

2024. ápr. 26. 10:20
 24/32 anonim ***** válasza:
Bizony az elhízást az akaratgyenge emberek, mint a kérdező is, magyarázzák a betegségekkel. Kövérség = túlzott kalória bevitel. Ha tetszik, ha nem.
2024. ápr. 26. 10:24
 25/32 A kérdező kommentje:

24

Valakire igaz és vannak akikre nem. Én is felültem erre a kalóriadeficit vonatra mert többiek között TikTokon az összes fitnesses tag erről dumalt. Gondoltam ez ilyen egyszerű és mindenkinél működik? 1 hónapig nem ettem szilárd ételt. Csak egy táplálékhelyettesítő feherjes shake napi 2x . Szerinted fogytam bármit is? Nem. Pedig 1000 kalóriát se vittem be a porokkal. Szóval nem működik a dolog mindenkinek. En tudom csak tippelem ha vese , máj , epe mint kiválasztó szervek betegek , plusz cukorbetegség kezeletlenul vagy pajzsmirigy - hormon problémák …. Gátolhatja a testsúly vesztést vagy annyira lassíthatja hogy pár hónap után a személy feladja mert nem látott minimális eredményt sem.

2024. ápr. 26. 10:33
 26/32 anonim ***** válasza:
2 4 6 7
2024. ápr. 26. 10:44
 27/32 anonim ***** válasza:
8. Mert nem vagyok b***zi.
2024. ápr. 26. 10:44
 28/32 anonim ***** válasza:

Az ítélkezés akkor kezdődik mikor azt az embert megismerik, és kiderül, hogy miért olyan amilyen. És ha ezt kifogásként tekinti, és ugyanakkor meg tudná oldani,

Egyéb esetben egyszerűen nem is foglalkozik az illető túlsúlyos emberrel egyáltalán. Méghozzá azért mert ha neki nem az esete, alapból össze sem jönne egy túlsúlyossal. Ami alapvetően nem probléma mert mindenkinek megvan az ideálja.

2024. ápr. 26. 10:47
 29/32 anonim ***** válasza:
1,2,3,4,5,6,7
2024. ápr. 26. 13:21
 30/32 A kérdező kommentje:

😅

29 oké

2024. ápr. 26. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!