Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szinglik vagytok, mindig kerestek párt? Vagy hagyjátok, hogy elétek sodorjon valakit az élet?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 25. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a szórakozóhelyek jöttek be eddig a legjobban a fentiek közül. 2 párkapcsolatom is lett onnan és nem hülye ribikkel. (Bár az egyik csak kb. 2 hónapig tartott.)

+ még az általam felsoroltak közül a netes ismerkedésből jött össze összesen csupán 1 párkapcsolat, pedig nagyon hosszú ideig próbálkoztam netes társkereséssel.

2024. ápr. 25. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Itt is millióan leírták már és panaszkodnak arról, hogy a társkeresők nem hoznak sikert, nem érdemes eröltetni ezt a témát, ha jön, majd jön a való életben, ha nem, hát így jártam, maradok egyedül.
2024. ápr. 25. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
2éve lettem szingli 13év után, 1.5év alatt rendbetettem az életemet, majd felmentem társkeresőkre, kb 10 csajra ráírtam, ebből 4válaszolt, 3at kiszelektáltam, mert nem szerettek semmit amit én. 1 animefant találtam, vele dumáltunk hetekig, aztán összejöttünk, már fél évesek vagyunk.
2024. ápr. 25. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem teszek meg eleget azért, hogy legyen társam. Valahogy nincs már hozzá motivációm. Szociális életet élek ettől függetlenül.
2024. ápr. 25. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Olyankor csak sodrodok az árral a Lánc-híd lábánál. :D
2024. ápr. 25. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Néha kerestem...sose találtam egy normálisat. Amikor nem kerestem meg jött.

N 32

2024. ápr. 25. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Keresek, sikertelenül.
2024. ápr. 26. 05:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy. 1,5 évig kerestem (neten), nem jártam sikerrel, csak kiégtem. Előtte és azóta is mondhatjuk, hogy hagyom, hogy elém sodorjon valakit az élet, de teljesen egyértelmű, hogy sosem fog, mert sok éve nem olyanok a mindennapjaim. Mostanra már kizárólag házasokat vagy kapcsolatban élőket ismerek meg, ha megismerek egyáltalán valakit nagy néha.
2024. ápr. 26. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!