Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 16 éves,kicsit lelkisérült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves,kicsit lelkisérült lány mért jön össze roma sráccal?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 25. 08:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kik ők? Miért foglalkozol az ő dolgukkal?
2024. ápr. 25. 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

9.

Ahogy gondolod. Szia :)

2024. ápr. 25. 09:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Az miért nem merült fel opcióként, hogy a srác szereti a lányt és viszont?🤔
2024. ápr. 25. 09:41
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

13.

Hehe, ha más nem is, biztos elrabolja a szívét a srác :D

2024. ápr. 25. 09:46
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Lelki sérült, nem nagyképű. Gondolom tetszik neki hogy a roma pasi milyen határozott, bátor, nagyszájú. Kiáll mellette.

Lehet soha nem tapasztalta még ezt, soha nem álltak ki mellette és ez neki jó érzés.

Amúgy jah, mindig ilyen típusú elvont, "néma" fehér csajokat látni cigány pasikkal.

2024. ápr. 25. 10:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Roma és roma között van különbség. Ennyiből még nem tudtunk meg semmit. Mivel még csak most jöttek össze,a srácra se lehet kenni, hogy miatta lett lelkisérült. Amugy meg a mai világban minden ember sérült valamilyen szinten az élete során, ez is az élet része. Olyan akinek minden 100 %ban tökéletes volt az életében, és egyszer sem érte sérülés, olyan nincs. Nyilván az sem mindegy mi történt a lánnyal, az hogy valaki lelkisérült elég tág fogalom.
2024. ápr. 25. 11:12
 17/25 A kérdező kommentje:
Le irtam hogy ha egy férfi lelkisérült mehet incelnek,erre nem jött válasz
2024. ápr. 25. 11:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy az incel kérdező. Nem másokban kellene keresni a hibát, amiért roma az illető és te magyar vagy automatikusan különbnek érzed magad, és a magyar lánynak veled kellene ismerkednie? Ő pont nem ilyen felszínes, és nem ezalapján választotta őt. Ha mindíg másban kereses a hibát, és hasonlítgqtod magad, nem fogsz előrébb jutni! Ha önazonos vagy és tisztában vagy az értékeiddel, elfogadod a másik döntését, és mész tovább!
2024. ápr. 25. 11:55
 19/25 anonim ***** válasza:
A helyesírásért bocsi, de telórol írtam és ezen a telefonon félrenyomódik.
2024. ápr. 25. 11:56
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

"roma nők nem jönnek össze magyar férfival"

Ó, dehogyisnem! Ezt honnan veszed? A férjem 10 évet volt együtt egy kisebbségi nővel. A nő tönkretette őt lelkileg, mert azt csinálta vele amit sajnos sok kisebbségi csinál. Kihasználta a férjemet. Kiszedte a nyomornegyedből a csajt. Kifizette neki az érettségit, kifizetett neki egy szakmát és a jogosítványát is. A csaj nem dolgozott, de a férjemet húzta folyanatosan. Majd ezek után a nő kiment külföldre és egy másik kivàndorolt magyar kisebbségi szeretője volt miközben haza mászkálgatott X havonta a férjem pénztárcáját üríteni. Ott bukott le, hogy a felettébb kedves kisebbségi uraság (kisebbség proli módján) elkezdte a férjemet fenyegetni írásban, hogy szakadjon le a csajról, mikor a csaj lovagolt egyszerre két fszon is. Akkor ismertem meg a férjemet és mondtam, hogy csak akkor keressen, ha lezárta a nővel ezt a "kapcsolatosdit". Végül a nő haza jött, a férjem kirakta és utána kezdtünk randizni. Majdnem egy év volt mire közel engedett magához és lett ebből komoly kapcsolat. Teljesen tönkre tette őt a roma nő, hosszú idő volt mire elfogadta, hogy én nem ő vagyok, nem fogom bántani. A legszebb az egészben, hogy a nő egy évvel később felkereste a férjemet, hogy külföldről segítsen neki haza szökni a roma csávó elől, aki bántalmazza és veri őt. Ja és akkor szült. Úgyhogy azt akarta, hogy egy gyerekkel együtt vegye újra őt a nyakàba a férjem. Mi már akkor együtt éltünk, a férjem úgy gondolom elzavarta, hogy a csaj azóta sem áll vele szóba. Szerintem a férjem 1000x megbánta, hogy valaha szóba állt ezzel a roma nővel. Úgyhogy de, van ilyen is.

2024. ápr. 25. 12:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!