Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben vannak akik anyajegyes emberektől undorodnak?
Figyelt kérdés
Pl. vannak akiken nincsenek vagy minimális anyajegyek és akivel ismerkednél azon van sok és ezért hiába vonzó amúgy arcra, testre mert mondjuk sportos, izmos, jó alakú, személyiségét is imádnád de egyszerűen az anyajegyektől annyira undorodsz hogy hiába passzolna minden más, ez miatt nem jöttök össze.2024. ápr. 23. 10:53
11/15 anonim válasza:
Amilyen fotókat a google feldob a "neurofibroma"-ra azok mind szélsőségesen extrém esetek. Az esetek zömében nem okoz ilyen mértékü elváltozást, csakúgy mint a lepra.
12/15 anonim válasza:
Ez igaz.De rajtam is van bőven ahhoz,hogy horrorfilmben szerepeljek.
13/15 anonim válasza:
Rákerestem én is. Nagyon durva.
14/15 anonim válasza:
8.
Van ennél rosszabb. Magam ugyan nem vagyok érintve, de életem különböző szakaszaiban 2 emberrel is összefutottam már, akiket érintett: ez pedig a pikkelysömör. Előrehaladott állapotában kb. mint a Trónok Harcából azok a kőemberek.
Ráadásul arra még valódi gyógykezelés sincs, amennyire tudom, csak kóklerkedések, "csodaszerek" sok pénzért, amik nem használnak semmit.
15/15 anonim válasza:
8-as vagyok.
Maradjunk annyiban mindkettő szívás. NF is gyógyíthatatlan. Ismertem én is amúgy régen pikkelysömörös nőt. Szegénykém ő sem volt valami épületes látvány. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!