Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kezdenétek egy olyan férfivel aki jelenleg egy lakókocsiban lakik?

Figyelt kérdés

Anyagi okok miatt életvitelszerűen

26/f

ápr. 22. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Mutatok én olyan mamahotelt hogy jó lenne az sok nőnek ne félj.
ápr. 22. 19:06
 12/20 A kérdező kommentje:

10 akkor már saját ingatlannak minősül amivel lehet pontozni?

Van autóm is de decemberben tönkrement a motorja ami 1,5 milió lenne megjavíttani amit sehogyanse bírnák kifizetni

ápr. 22. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Akkor nincs autód, a nőknek nem az kell hogy legyen hanem hogy tudj vele gurulni meg jó esetben megállni és akkor furikázhatod őt 640 forintos benzin áron. Ha éppen te lennél Chris Hemsworth lakókocsiban lerobbant autóval az atom férfias meg aranyos lenne. Igy csak egy szerencsétlen flótás vagy, sőt ha a nőnek van autója akkor előjön a paranoia hogy majd neki kell taxiznia téged, ha meg neki sincs akkor az lesz a baj hogy nem tudsz érte menni meg ide oda mászkálni vele.
ápr. 22. 19:24
 14/20 A kérdező kommentje:

13 bármilyen autó? Szerintem csak drága autó juttat előnyhőz, nekem egy 16 éves kocsim van, és abba is mindig lesajnálóan néztek rám a nők

Bár lehet csak a búskomor arckifejezéssmen látták hogy csóró vagyok és azért

ápr. 22. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
az egy drága 16 éves autó lehet aminek "csak" 1,5 millió a motor javitása
ápr. 22. 20:23
 16/20 A kérdező kommentje:

15 nem annyira de egy (ráadásul csak) utángyártott turbó önmagába 400 ezer

( és a blokk és a hengerfej is sérült mechanikaikag, meg a katalizátor is)

Az a baj ilyen állapotba eladni sem tudtam

A javításra meg nem tudom most összeszedni rá a pénzt, meg úgyse bírok már tankolni se

ápr. 22. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
1,5 millióért már egy komplett bontott motort azért csak lehet szerezni hozzá
ápr. 22. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:
17 nem éri meg kiadni egy bizonytalan előéletű motorra annyi pénzt amiből teljesen újjá lehet építeni a meglévőt ami akkor biztos jó
ápr. 22. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Simán.
ápr. 23. 00:21
 20/20 anonim ***** válasza:
#6-ként: Persze. Alapvetően nem az alapján választok párt hogy milyen lakása van vagy autója. A plusz "egyedül él" dolgot így is javában kipipálod, a családdal élő férfiaknál is az a problémám, hogy nem igazán járkálnék folyton vendégség a családjához.
ápr. 23. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!