Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfiként társkeresőre érdemes kiírnom, hogy 160 alatti nőkkel ismerkednék?
Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar a magasságom, de nyilván nem indulhatok ki csak a saját nézőpontomból.2024. ápr. 22. 15:35
21/25 anonim válasza:
19! Ezt kinek írtad? Keep calm.
22/25 anonim válasza:
Lehet tényleg én vagyok a hülye, hogy nem látom a realitást abban, hogy kiírod, hogy te csak 160 alatti nőkkel ismerkedsz, majd ráírsz egy szimpi lányra, aki elolvassa az adatlapod, és szomorúan válaszol, hogy sajnos ő 165 centi így nem felel meg Neked.
Vagy éppen örömködik, hogy ő csak 158 és köszöni, hogy őt választottad.
Ha bármelyik megtörténik dobj majd légyszi egy kommentet, hogy megkövethesselek.
23/25 anonim válasza:
Ha neked mindegy a magasság, írd ki csak a sajátodat. Amelyik nőnek nem felel meg, az úgysem fog megkeresni, te meg nyilván olyannak fogsz írni, akié megfelel.
24/25 A kérdező kommentje:
Hát, azóta van egy matchem. 160+ a lány. 😄
2024. ápr. 24. 14:28
25/25 anonim válasza:
Na látod, ő valószínűleg kapásból kiesett volna, ha ezt kiírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!