Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony férfiként társkeresőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfiként társkeresőre érdemes kiírnom, hogy 160 alatti nőkkel ismerkednék?

Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar a magasságom, de nyilván nem indulhatok ki csak a saját nézőpontomból.

2024. ápr. 22. 15:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Nekem 160 centis 80 kilós (dagadt) nőként nem is tetszhet 190 centis 100 kilós (izmos) férfi, mert biológiailag horror lennénk????

Amúgy szerintem írd ki, hogy te milyen magas vagy és hány centiméter alatti párt keresel magadnak.

2024. ápr. 22. 19:17
 12/25 anonim ***** válasza:

175/86 kg (sportolok, küzdősport) férfi vagyok.

Szerintem tegyetek magasról a véleményemre, nekem akkor akkor is elképesztő furcsa amikor ilyen párokat látok, eddig kb velem egymagas vagy csak kicsit alacsonyabb barátnőim voltak, az se érdekel ha felvesz egy magassarkút és pár centivel magasabb lesz nálam, a férfi akkor is én leszek.

11.-es 30 cm különbség nagyon hülyén néz ki, én örülök hogy nem vagyok olyan előember magasságú pasi mert akkor sok csaj kiesne az érdeklődési körömből, meg nagyon ortopéd még akkor is ha izmos :D

2024. ápr. 22. 19:34
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem krva szexi, de kinek mi.

Nekem az fura, mikor seggeket meg melleket, kerek zsíros labdákat találnak vonzónak.

2024. ápr. 22. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Az összes nő magas pasit akar, max. a törpillák közül van egy-kettő, amelyik beéri alacsonyal is. De az is jó eséllyel dobbant, ha képbe kerül a magas pasi.

Az én jó tanácsom, hogy tanuld meg utálni a felszínes, hülye pcsákat és akkor érezhetsz némi elégtételt, ha megszívják néha az amúgy nálad esetleg csóróbb és igénytelenebb magas pasijaikkal.

2024. ápr. 22. 23:38
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem értem a sírást. Legalább egy biztos pont az életben.
2024. ápr. 23. 08:30
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom én imádom a pici pasikat. Mondjuk ha nálam alacsonyabb az már érdekes, de az se lenne instant kuka. Nem ettől pasi valaki. Azt viszont mindenképp érdemes említeni, hogy te mekkora vagy.
2024. ápr. 23. 10:41
 17/25 anonim ***** válasza:

Írd ki. Az őszinteség induláskor a minimum. Ha bejössz magasabb nőnek, nem fog arrébb kattintani, mert alacsonyabb vagy.

Rengeteg kisnövésű embernek van átlagos magasságú vagy magasabb partnere.

2024. ápr. 23. 19:18
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

Fordítva ülsz a lovon barátom.

Egyetlen nő sem fog rád írni magától, főleg, hogy alacsony is vagy.

2024. ápr. 23. 19:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Huuuuuuuu, de buta vagy bzmg...

Ki mondta, írta, hogy várni fogom hogy írjanak rám?! A pasas kezdeményez.

Komolyan, mi van az emberekkel?:D

2024. ápr. 23. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:

16#

Akkor te a nők 1/10-ébe tartozol.

Mert 9/10 nő kapásból elutasít egy 170 centi alatti pasit bármilyen más tulajdonságától függetlenül.

A férfi magassága a fétisük, vagy mi a fsz.

2024. ápr. 23. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!