Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van elég a nők számára vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van elég a nők számára vonzó normális férfi?

Figyelt kérdés

Valahogy azt látom a nők számára a vonzó sármos izmos férfiből aki még normális is nagyon kevés van, mert ismerek normális férfit aki intelligens, önállóan lakik, de sajnos egyáltalán nem néz ki jól elhanyagolt, elhízott ès ismerek rengeteg vonzó sármos helyes férfit de vagy anyukáján lakik, anyuka pici fia vagy agresszív. buta stb. Tehát úgy látom hogy azok a férfiaknak itt a nők számára vonzó azokból nagyon kevés van így hihetetlen nagy küzdelem lehet az ilyen kelendő férfiakért szerintem hosszú sorok vannak vagy lehet hogy rengeteg ilyen férfi van a férfitöbblet miatt és a nők többsége fog ilyen vonzó sportos normális férfit találni ,hogy látjátok ezt?

Azt tudom hogy én és rengeteg barátom csak próbálkozik hosszú éveken át és egy nő sem akar minket még a ducik sem pedig nem vagyunk olyan csúnyák szerintem, azok a nők akik minket nem akarnak azok kikkel vannak kapcsolatban, tényleg a férfitöbblet ennyire kedvez a nőknek?

2024. ápr. 22. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"Hol van itt nők hibáztatása? Az egész kérdés arról szól (és te is ezt mondod), hogy a férfiak többsége mekkora egy szardarab"

A feminá(r)cik jellemzője hogy azt amit ők csinálnak rákenik az áldozataikra, mintha fordítva művelnék. Pszihológiailag beteg emberek érvelési módszerét láthatjuk itt nap mint nap

2024. ápr. 22. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de igen sajnos valóban kevés a jóképű férfi, sajnos én sem vagyok az. Ugyanakkor úgymond több szép nőt látok.
2024. ápr. 22. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:
van
2024. ápr. 22. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az bonyolítja a helyzetet, hogy egyáltalán nem mindenki komoly kapcsolatot keres a mai világban. Ha az lenne, hogy a legvonzóbb férfiak megállapodnának a legvonzóbb nőkkel, a közepesek a közepesekkel és az előnytelen külsejűek meg beérnék egymással vagy egyedül maradnának, akkor egyszerűbb lenne a dolog. Itt az van, hogy mindenki a felső 20%-ból akar társat és nem érti miért nem talál.
2024. ápr. 22. 13:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kevés olyan pasival találkozok itthon aki bejön külsőre és belsőre is, igen. Külsőt illetően nincsenek hatalmas elvárásaim, nem várom el, hogy marhára ki legyen gyúrva, de az azért jó ha van egy férfias testalkata és jó ha sportol. Én is igyekszem kihozni a maximumot a testemből. Van rajta még mit csiszolni persze, de ez egy út és csinálom és szeretem. De a legfontosabb az arc, amiről senki nem tehet (pl.: én se szeretem az orrom, de megbékélek vele). Viszont pl.: egy ápolt fogsor is fontos nekem, de sajnos tudom, hogy a fogszabályzás marha drága.

Az ápoltság alap kéne, hogy legyen de sokaknak nem az (haj, arcszőrzet, körmök, bőr, ruházat stb.).

Ami sokkal fontosabb, hogy intelligens legyen, legyenek céljai, passzoljon a humorunk, őszinte legyen, kölcsönös bizalom, ne káromkodjon, mint egy kocsis, ne dohányozzon (sorry én nem dohányzok, nekem fontos), ne kábszerezzen, legyen udvarias, gondoskodó (nem, nem várom hogy tartson el, nem erre gondolok), figyelmes stb. Ez így soknak tűnhet, de ha belegondolunk ezek tök alap dolgok egy kapcsolatban. Jó a cigi pl.: attól függ ki dohányzik, ki nem.

Ezeket én is hozom.

És akkor ott jön még az, hogy ezek semmit se érnek anélkül, ha nincs meg a kémia, a közös érdeklődési kör, a jó "feeling", ha azt érzed minden jobb amikor a másikkal vagy. Hogy épülsz belőle, hogy fejlődsz belőle, hogy megvan köztetek az összhang. Az a plusz. Hogy azt érzed, ti egy csapat vagytok, összetartoztok.

Fú de ritka. De mindenkinek (szerintem) olyan kapcsolatban kéne lennie, ahol ezeket mind érzi.

Szóval nem, nem egyszerű. És nyilván senki se tökéletes, ahogy én se. De ha már egyszer összejövök valakivel, akkor érezni akarom, hogy "őt nekem teremtették" es azt szeretném, hogy a másik is így érezzen. Ezért vagyok szingli.

2024. ápr. 22. 14:07
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

hidd el ez nagyon ritka, de mindkét oldalról...

Ritkán találkoznak ezek az emberek....

2x volt olyan, hogy pont itt kezdtem el hasonló emberrel ismerkedni de itt mindenki baromira messze lakik.

2024. ápr. 22. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

#16 tudom, hogy ritka, írtam is.

Én is 2x találkoztam eddigi életem során ilyen emberrel. Az egyik közel lakik hozzám, de kapcsolatban tehát sose léptem. A másik ilyen akit ismerek az USA-ban:D

2024. ápr. 22. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Válogatni bőven van miből. Igazán vonzó férfi meg alig akad. Egy csomó nő pont ezért választ a szintje alá mert egyszerűen egyik rosszabb mint a másik.
2024. ápr. 22. 14:33
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

#17 na ja

Szeretné mindenki megtalálni a "tökéletest" kb. 30 km-en belül....életem szerelme legyen ilyen meg olyan de 30 km-en belül...

2024. ápr. 22. 14:33
 20/21 anonim ***** válasza:

18

Jaja, mert átlagban a nők a pasik fölött vannak, igaz?

2024. ápr. 22. 14:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!