Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen az a személyisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen az a személyiség, aki népszerű a nők körében?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 21. 20:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

29, egyrészt igen, fájna, mert ez itt a kis életkéd.

Másrészt tetszik, hogy rögtön erre az oldalra gondolsz. (Mondom, ez a valóságod.) Az igazi valóságra értettem. Anyuci, apuci, nővérke, ők szavazzák meg, hogy de jó lenne nélküled.

2024. ápr. 22. 09:34
 22/29 anonim ***** válasza:

Incel(ek). Te is az vagy. Abba a csoportba tartozol, ugyanazt csinálod, de kérdésre válaszolni képtelen vagy. Csak hajtogatod az eltanult szrjaidat. Egy modi lassan úgyis takarítani fog itt.

2024. ápr. 22. 09:37
 23/29 anonim ***** válasza:

Vágyhatnál többre is. Ja nem. Incel vagy e nem teszel ellene.

Én meg munka közben ráérek most, mivel áll a rendszer.

2024. ápr. 22. 09:39
 24/29 anonim ***** válasza:

Depressziós lehetsz elég keményen. Ezzel fordulj orvoshoz.

Én úgy élek, ahogy akarok. Kapcsolatban. Megyünk ide-oda, felfedezünk, szeretjük egymást. Megvalósítottam gyerekkorom célját : saját kertes ház.

Most keresek más célt. Közben pedig élek. Neked is meg kéne találnod a céljajdat. Kit érdekel, emlékezni fognak - e rám. Nem érdekel. Nekem legyen teljes életem. Főleg, miután tettem érte.

2024. ápr. 22. 09:46
 25/29 anonim ***** válasza:
A valóságban nincs senkid... miért hazudsz? Annyit lógsz itt, hogy tudjuk, ki vagy.
2024. ápr. 22. 09:56
 26/29 anonim ***** válasza:

"én is remélem, hogy megdöglesz, és mosolyogva írom"

És akkor az incelek a gyűlölködők ugye? Főleg úgy hogy ennek a kommentnek semmiféle hasonló előzménye nem volt férfi részről, csak egy másik hasonló női komment

Persze a gyűlölet gyűlöletet szül, nem véletlenül gyűlölöm annyira a feminácikat én közönséges nem incel férfiként is. Hulladék emberek vagytok feminácik

2024. ápr. 22. 10:12
 27/29 anonim ***** válasza:

37.

Deperessziós is vagyok,ez így van. De nem amiatt, amit itt pár bohóc gondol, sőt. Anno, mikor kapcsolatban voltam, akkor is depressziós voltam (általában ezért is hagytak ott/csaltak meg/árultak el).

És nem találok semmit, ami azt igazolná, hogy az élet szép, vagy megérné élni. Minden olyan egyformán szürke, olyan semmilyen. Kötelező feladatok, alap biológiai szükségletek és idétlenségekkel kitöltött maradék idő teszi ki az életet. Ebben hol az öröm? Hol a boldogság?

Nincs boldogság. Ha lenne, akkor nem volna ennyi szenvedélybeteg ember, még az ún. "ÉN DE BOLDOG VAGYOK!!!!" arcok között is. Nem a boldogság jele, hogy "inni kő" majdnem minden este, ilyen-olyan drogok parádéja, Frontin, cigi stb.

2024. ápr. 22. 10:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Vicci, hogy folyamat megy a veszekedés ha hasonló téma van🤣🤣🤣
2024. ápr. 22. 19:02
 29/29 anonim ***** válasza:
69%

Ha kizárólag a "személyiségre" koncentrálunk, akkor férfiként azt figyeltem meg, hogy a duma a legfontosabb. Mennyire vagy "szájhős", pofázó gép, mennyire vagy társasági ember, olyan aki könnyen odamegy bárkihez, löki a szöveget, nem érdekli igazából a másik mit gondol, csak mondja és folyamatosan előadja magát. Nem feltétlenül a nagymenőt kell játszani, de ez az állandó szövegelés, amelynek amúgy jelentős része kamuzás, önfényezés vagy legalábbis annak az elhitetése, hogy te mekkora király vagy/voltál valamiért nagyon bejön rengeteg csajnak.

Van egy ilyen haverom, ezen kívül semmi extra tulajdonsága nincs, sőt igazából - a gyakoris mértékhez képest mindenképp - minden másban erős hátránya van: nem mai gyerek már (közel 40), nem túl magas, átlagos kinézetű, szar melóval, szar fizetéssel és a szülőkkel él a mai napig. Mégsincs gondja a csajozással, igaz legtöbbször olyan nőkkel van akikkel pl. én nem tudnám elképzelni, hogy bármit is kezdjek, viszont azért volt jó pár normális(nak tűnő) csaj is, ráadásul a legötbb akár 20 évvel fiatalabb nála...

A pofázáson kívül nincs más skillje, ezért gondolom, hogy ez úgy látszik extrém fontos, talán még a külsőnél is fontosabb. Mert hát nem tudom elképzelni egy mamahoteles, közel 40-es fazonban mit esznek a nők. És nem kamuzik, mert a legtöbb csajt láttam/ismerem én is...

Szóval durva.

2024. ápr. 22. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!