Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig a nő a tökéletlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nő a tökéletlen?

Figyelt kérdés

Egy férfi úgy tökéletes ahogy isten megteremti. Szorosen, kopaszodón,bárhogy,ő jó úgy ahogy van.

Egy nő ezzel szemben sminkeljen,mert nem jó anélkül

Borotvalja még a karját is mert nem jó ha van rajta egy pár szem szőr is.fogyjon,szedjen szemöldököt stb. Miért van ez?

Nyilván kis tulzasokkal de így érzem. A férfi lét valahogy mindig jól van ahogy van,a nő meg állandóan alakitgassa magát

+1 panasz

Miért van az hogy a férfiak arról is simán viccelődve beszélhetnek ha pisilés után anatómiai okokból az utolsó két csepp pisi az alsóban köt ki,vagy vonalkodos az alsógatya,a női menstruáció meg egy szegyelnivalo,titkolnivalo dolog volt évszázadokig, pedig az is teljesen természetes dolog

Valahogy nagyon érzem ezt a kettős mércét a férfi női léttel kapcsolatban és elég zavaró

2024. ápr. 21. 06:11
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
37%

10

Ez rád is igaz...a legalja férfi is talál nőt, ha nincsenek elszállva az igényei. Csaxólok 😏

2024. ápr. 21. 08:21
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lényeg, ha mindkét oldalon nem volnának túl magasak az igények, nem volnának ennyien egyedül. A vicces az, hogy most azért hagyott el a volt párom, mert két naponta kellett borotváljam a lábam, elég gyorsan nő rajta a szőr, sajnos, plussz nem hosszú a hajam, pedig mondtam, hogy megnövesztem, ha neki ez tetszene. Az előtte lévő pasim meg azért könyörgött, hogy vágassam le! Na, akkor, hogy is van ez? Mennyire fontos a külső meg a belső?
2024. ápr. 21. 08:49
 13/58 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, ezeket a nők elvileg maguk miatt teszik. Most hirtelen ha eleged van akkor a férfiak a hibásak?
2024. ápr. 21. 08:51
 14/58 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a nők várják el maguktól és egymástól, nem a férfiak. Mi férfiak észre sem vesszük a különbséget, ha egy nő kisminkeli magát. Kivéve persze, ha túlzásba viszi, az viszont csúnya.
2024. ápr. 21. 09:11
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ez rád is igaz...a legalja férfi is talál nőt, ha nincsenek elszállva az igényei."

Bár igaz lenne, csakhát ez hazugság.

Nekem is csak azért van nőm mert az alacsony igények mellett magamra viszonylag igényes vagyok, de ehhez is szerencse kellett.

2024. ápr. 21. 09:42
 16/58 anonim ***** válasza:
31%

Nem csak te érzékeled a kettős mércét.

Én is sokszor tapasztaltam, hogy a férfiakkal szemben sok ember elnézőbb. Falun nőttem fel, és többször hallottam olyat, hogy "Asszonynak konyhában a helye", "A férfi úgy öregszik, mint a bor, a nő pedig úgy, mint a tej", "Ha egy férfi sok nővel lefekszik, menő, ha egy nő teszi ugyanezt, lotyó".

Sajnos azok a berögződések, amik évszázadokon, évezredeken keresztül jelen voltak, nehezen kopnak ki.

2024. ápr. 21. 09:49
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként olyan nagyon nem érzékelem a kettős mércét.

Persze, a szőrtelenítés például kifejezetten a nők irányában elvárt, de a testmagasság (extrém eseteket leszámítva) meg mondjuk inkább a férfiak esetében kritikus.

Vagy igen, a nőktől jobban elvárják a divatos öltözetet vagy a sminket, a férfiak felé viszont anyagi téren vannak nagyobb elvárások támasztva.

Én inkább úgy látom, hogy a két nem különböző dolgokat vár el a másiktól. (És persze mindig lesznek ostoba, igénytelen emberek mindkét oldalon, akik a saját értékeik százszorosát is keveslik a másik emberben.)

2024. ápr. 21. 10:08
 18/58 anonim ***** válasza:
73%

Én ilyesmit egyedül a nők között vettem észre. A nők azok akik sokkal kritikusabbak, sőt lenézőek egymással szemben és a férfiakkal is. Az "igényes" - instanőkről beszélek akik már lehordják azokat akik nem követik a "trendet". Igaz fordítva is megvan ez, de tapasztalni lehet már suliban, középiskolában hogyha nem sminkeled magad, nincs a legtrendibb frizurád akkor ki vagy közösítve, akkor is ha később jön meg a menstruációd mert még kislány vagy miközben ők már nők 13-15 évesen, vagy nincs pasid, szűz vagy még.

Persze felnőttkorban főleg férfiak is másképp állnak hozzád sok esetben, de a nők akkor is irigykednek egymásra, megkapják egymástól mekkora ribizlik, prűdek stb. sokkal könnyebben mint a férfiaktól.

Nincs igazából kettős mérce, a férfiak is adagolják egymásnak a "bókokat" és erről az emberi rossz tulajdonságok tehetnek. Szeretjük magunkat többnek érezni mint a másik.

2024. ápr. 21. 10:10
 19/58 anonim ***** válasza:
62%
A férfinek is alap a szőrtelenítés....
2024. ápr. 21. 10:11
 20/58 anonim ***** válasza:
0%

Ez a hülyeség valahogy beragadt mindenkinek, hogy a nők egymás közt irígyek és versengőek. Biztos van ilyen, de én életemben nem tapasztaltam ezt.

Olyat igen, hogy valakivel rossz volt a viszonyom, de sokkal több bunkó beszólást kaptam a külsőmre nézve férfiaktól.

2024. ápr. 21. 10:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!