Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fura, hogy ha több nap telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, hogy ha több nap telik el két randi között, már nem tudom úgy felvenni a fonalat?

Figyelt kérdés
Ha eltelik 4-5 nap két randi között, akkor hiába sikerült az első jól, a másodikon már úgy érzem sok a kínos csend, nem tudom felvenni a fonalat, mintha kialudt volna a szikra. Akkor tudom csak elmélyíteni a dolgokat, ha legalább minden másnap tudunk találkozni. Úgy érzem sok együttlétre van igényem. Ezzel más is így van?

2024. ápr. 20. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok így, inkább alig várom, hogy találkozzunk újra, lesz miről csevegni, tudunk ismerkedni, csókolózni.

Szerintem nincs meg a szikra igazából csak az első randi előtt/közben azt hiszed és amikor a második randira kerül sor meg is mutatkozik, hogy nem volt meg a szikra.

2024. ápr. 20. 17:52
 2/10 A kérdező kommentje:

“Szerintem nincs meg a szikra igazából csak az első randi előtt/közben azt hiszed”

Szerintem megvan, mert nagyon bejön az illető, de aztán eljön a kövi tali és már kínosnak érzem a dolgot. De akivel meg egyből másnap vagy 2 napra rá talizunk, azzal nincs soha ilyen érzésem.

2024. ápr. 20. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs meg a kémia, nem vagytok egy hullámhosszon, esetleg önbizalomhiányos vagy.
2024. ápr. 20. 18:00
 4/10 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy megvan a kémia xD Mert első randin pl. órákat dumálunk, van csók is, bejön abszolút, utána sokat írogatunk vagy telózunk, de mire eljön a kövi randi, már nem érzem a dolgot.
2024. ápr. 20. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Fogalomzavarban szenvedsz. A kémia nem egyenlő a vonzalommal. Mindkettőnek jelen kéne lennie mint testi mint lelki/intellektuális téren.

De mint írtam simán lehet, hogy nincs elég önbizalmad, vagy akár te azonnal akarsz valami jót végre összehozni, türelmetlen vagy.

Keresned kell olyan partnert/randitársat aki két naponta, naponta tud veled/akar találkozni, vagy türelmet gyakorolni, önbizalmat növelni.

2024. ápr. 20. 18:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Az önbizalomnak ehhez amúgy mi köze? De amúgy ja valószínűleg olyanokkal kell foglalkoznom, akik szintén sokat szeretnek talizni.
2024. ápr. 20. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Annyi köze LEHET, hogy nem tudsz beszélgetni, nem mersz megnyílni és ilyesmik. Míg tart az az állapot, hogy feldob téged a másik addig minden okay, de amikor már napok telnek el alábbhagy az egótunning és már másképp érzel, állsz a másikhoz.
2024. ápr. 20. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Náalm hosszabb nem találkozás után volt ilyen, akkor is főleg akkor, ha közben sok megterhelő dolgon kellett átmennem.
2024. ápr. 20. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég extra. Ha eltelik 2 hét az első 2 randi között, és akkor érzed így magad, az oké. De 4-5 naponta randizni, pláne a legelején, teljesen normális.

Szerintem is van köze az önbizalomhoz. Nekem időm sem lenne ennyi talira, nem tudnád jobban lefoglalni magad? Pl. egy szerda majd szombat szerintem teljesen okés...

2024. ápr. 20. 23:44
 10/10 A kérdező kommentje:

“Nekem időm sem lenne ennyi talira, nem tudnád jobban lefoglalni magad? ”

Nem. Van munkám, háziállatom, hobbijaim, sportolok, vannak barátaim stb. Bőven lekötöm magam, de így is igényem lenne heti kb. 4 talira. Az eddigi barátaimmal ez simán ment, aki akarja, az megoldja, én mindig ezt vallottam.

Amúgy a szerda meg a szombat közt 3 nap van, nem 5😆

2024. ápr. 21. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!