Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél a facebook társkeresőnél csak úgy lehet írni lányokra?
Új nekem ez a társkereső, és csak kíváncsi voltam milyen, ezért felmentem. És nem látok semmit arra vonatkozóan h csak úgy írni lehet. Én csak annyit látok h a tinderhez hasonló, feldobja az ember adatlapját, képeit, és vagy jobbra vagy balra lehet húzni tetszik vagy nem tetszik.
Csak azért kérdem mert többször találkoztam olyannal, h a nők vagy lányok kiírták az adatlapjukra hogy írj. Ezt én furcsálom kicsit. Lehet csak úgy írni?
Nekem úgy tűnik h olyan az egész tényleg mint a tinder, és szerintem csak akkor enged írni a rendszer ha egyezünk, vagyis ha ő is jobbra húzott meg én is őt.
Nem lehet írni rájuk, el ne képzeld. Kizárólag chadeknek adatik meg ez a lehetőség ott is (bár tinderen egy előnyös profillal és előfizetéssel is van esélyed) így te hiába nézegeted meg húzogatok a képeket, a csajokat más fogja húzogatni.
Neked sajnos legfeljebb a pöcsöd juthat hogy élőben húzogasd.
Felejtsd el az összes netes társkeresőt ha jót akarsz magadnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!