Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jutottunk el odaáig, hogy némelyik nő egoja akkora lett, hogy pl egy eladónő nem fogadja egy neki nem tetsző férfi köszönését?
Én nem hiszem, hogy ez a kérdés valós.
Egy kis közepes méretű üzletben általában mindenkinek köszönnek és nem kiválogatják, hogy kinek igen, kinek nem, egy nagyobb üzletben ahol van rengeteg ember, ott meg kit érdekel, ha éppen nem köszön a 50 méterre lévő eladó, mikor éppen beléptél..
Teljesen valótlan irreális kérdés..
13, feltételezitek, hogy fiatal lányról van szó, mert tudjátok, hogy nem érdekelné a kérdezőt egy 50-es eladó.
Mert mind tudjuk, hogy a kérdező csinos fiatal lány viselkedésén akad ki, mert meg akarná dugni, és hogy képzeli az, akit meg akar dugni, hogy ignorálja.
Pedig visszaköszönni nemcsak alapvető illem, hanem egy eladónak (vagy bárkinek akinek a munkája emberekkel kapcsolatos) kötelessége. Én nem is alkalmaznék olyat aki nem köszön vissza, rontja az üzletet.
Az más kérdés hogy vannak olyan egoista gyökerek akik felsőbbrendűnek gondolják magukat ahhoz hogy visszaköszönjenek. Meg hogy vannak olyan egy agysejtes "férfiak", akiknek ha akár illemből, akár kötelességből visszaköszön egy (csinos) nő, egyből azt hiszik hogy a bugyija is nedves lett tőlük. Na amelyik nő naponta találkozik ilyen véglényekkel, arról eltudom képzelni hogy egy idő után kiszúrja az ilyet, és ha bunkóság, ha nem, de inkább nem köszön.
Aki csóró meg ronda rànézésre is! Annak nem lesz köszönés.
Aldi eladó / 27N
Szívesen
Biztos, hogy azért nem köszön, mert nem tetszel neki?
Sokkal valószínűbb, hogy 1.,nem hallotta, 2.rossz napja van (nem mentség, de előfordul, pl az előtted lévő vevő felcs.szte), 3.bunkó, nem érdekli a munkája, esetleg a felmondási idejét tölti (szintén nem mentség, csak hogy értsd, nem neked szól a viselkedése).
Ha kifejezetten neked szól a nem köszönés, akkor azt tudom elképzelni, hogy nyomultál rá, esetleg olyan stílusban köszöntél, ahogy nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!