Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok eladónő magáz egy férfit, az azt jelentheti, hogy idősnek tartják a férfit?
Ha 30 alatti az eladó, akkor igen, öregnek tart, ebben a korban a saját korosztályunkat nem szoktuk magázni, mást igen.
Ha 30-35 feletti, akkor szimplán csak udvarias.
Amúgy ezt elég nehéz eltalálni..25 vagyok, és simán jónapot kívánokoznak nekem korombeli-fiatalabb pénztáros csajok is. Egyszer fel is baszott egy, húgommal voltam, külön köszönt nekünk,hogy szia, és jónapot kívánok. Legalább tudom mit érezhetett a postán egy (30as kb) alkalmazott akit le kezit csókolomoztam, és azt válaszolta,hogy rám borítja az üvegfalat, legközelebb,ha nem tegezem le.
Szerintem egyszerűen szétvált ez a dolog, korosztálytól függetlenül sokan preferálják mindkêt formát,és ezért van a sok sértődés mert már senki nem tudja hogyan "helyes"
Mostanság veszem észre fiatal eladócsajok magáznak,ami furcsa nekem. 36vagyok, de 28-30nak nézek ki, volt aki 25-26nak mondott, szal ezért furcsa, meg nem is érzem magam annyinak amennyi vagyok, de sztem ez jó,mamám sztem azért élt fitten még 80-90évesen is mert, mindig mondta ő nem annyi amennyi.
Vissza térve nem tudom ez a magázódás udvariasság, vagy látszik ennyivel idősebb vagyok.Pár éve még elkérte egy középkorú nő a személyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!