Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfinek miért mondják hogy temető meg idősek otthona nyugdíjas ?
Ezt nem én írtam ki!!!
37F incel
Egy bizonyos kor felett már igazából mindegy a korkülönbség. Szerintem 25 évnél idősebb nőknek mindegy hány éves pasival vannak együtt.
Van egy csaj ismerősöm aki évekig (szerintem legalább 5-6 évig) nála 15 évvel idősebb pasival volt.
Szóval 38 éves férfiként 25 éves kortól felfelé, ameddig akarod.
DE! Azt szokták mondani általában az emberek a saját korosztályukkal jönnek ki a legjobban, azok a kapcsolatok működnek a legjobban ahol a két fél nagyjából egyidős.
Szóval a 34-38 évet mondanám.
Ráadásul minél idősebb valaki annál kevésbé mérvadó pár év különbség.
Fiatalon még akár 1 év is sokat számít 30-40-50 felett már akár 8-10 év különbség sem olyan vészes.
21 évesen volt 38 éves pasim, viszont 38 évesen jóval fiatalabb hapsival voltam együtt :D
Ha jól megértitek egymást, lényegtelen a kor.
10 év simán belefér.
aki ellenzi az max féltékeny.
Én igaz 39 vagyok de max 5 év és nyugdíj utána költözök Thaitire.
Van olyan fiatal nő ki velem tartana?
22 evesen 39 eves volt a parom, nem mukodott tul jol. Mai eszemmel nem mennek bele, tul nagy volt a korkulonbseg, gondolkodasmodban is.
Aztan 24 evesen 35 evessel ismerkedtem, ennek 4 eve, hozza is mentem es babat varunk. De 38 evesen tinire ramaszni undorito, miert nem felnott nok koreben gondolkodsz? Apjuk lehetnel.
38 évesen szerintem alsó hangon 4 de inkább 5-7 év kell a férfi javára. Én ismerkedtem 35 évesekkel de idősebbnek néztek ki mint én.
37F incel
Mer' mer' meee vicces esztet bejírni, tudod humor, hö hö, a kérdező öreg, höhö haljon meg, höhö.
(Sajnos ez a szint jellemzi a válaszolókat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!