Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen csak én vagyok ennyire béna, hogy 1 hónap alatt 2 matchem volt, abbol 1 írt vissza?

Figyelt kérdés

Normális képeim vannak fenn, egész alakosak, extrém sportosak, az arcom átlagos, fogaim rendben, szemüvegem nincs, sportos (nem kigyúrt) vagyok 175/80kg, a leírásom kitöltve, platinum előfizetés.

az elmúlt napokban kínomban kb napi 100 zöldet nyomtam full random, de konkrétan egy matchem sincs. Ezt egyszerűen nem értem. Oké, hogy egy 10/10 nem jelöl vissza, de hogy egy 2/10-es csaj se?

Amikor randiztam élőben nem volt gondom az ismerkedéssel, mindig volt csajom, szóval gondolom nem vagyok quasimodo.

2024. ápr. 18. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Tinder CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külsőségekről szól. Hogyan nézel ki, mennyire jók a képeid (ha esetleg nem is vagy top kategória külsőre), milyen helyeken pózolsz és úgy összeségében a KÉP ami lejön rólad mennyire felel meg a célközönség számára (nyilván az általad preferált női korosztály a célközönség).

Ne csináljunk úgy mintha egy olyan alkalmazásban ahol KÉPEK alapján ítélkezünk pár mp alatt a másik félről, a külsőn kívül bármi más is számítana. Igen, aláírom ha a külső felkeltette a másik fél érdeklődését akkor esetleg elolvassa a bemutatkozó szöveget, de ha a külső nem megfelelő, akkor instant kuka az ember.

Ennyire egyszerű.

2024. ápr. 18. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Ezt most próbáld megmagyarázni a 10-es válaszolónak, nem fog menni, mert harmadjára sem értett meg egyszerű mondatot.

2024. ápr. 18. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom érteni, én is így voltam vele. Élőben mindig nagyon jól ment az ismerkedés, de online katasztrófa. És igen, élőben jó nőket is fel tudok szedni, Tinderen/Facebookon/Bumble-ön még a csúnyákat se.
2024. ápr. 18. 13:22
 14/16 A kérdező kommentje:

na lett egy matchem. visszajelolt egy kinai csaj. pragabol. epp itt van latogatoban. es tortenetesen pont kriptovaluta befekteto aki az igaz szerelmet keresi. mar el is kertem a kriptovaluta azonositojat, hogy tudjak neki utalni, ne kelljen faradoznia vele, hogy ra kelljen beszelnie valamire.

Szerintem o lesz az igazi XDDDDDDD

2024. ápr. 18. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 ezek a legjobbak el ne szalaszd🤣🤣🤣 jóó esetleg biztosítási ügynök tudja überelni.

Az a cél minél több időt tölts el azon a pusztulat platformon, semmi építő. Minél több pénzt szórj ki a semmire. Ezt a nők soha nem fogják megérteni, mondjuk nem is kell de legalább ne írjanak fszságot. :D

2024. ápr. 18. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:

#5: Na már megint ez a nóta, a kedves szomszédlány típus, meg a léhűtő, csövesfészekben alvós rosszfiúk, népszerű és picsás lányokra vágyók és az aranyásó selyemfiúk...

Ez tudod mind hihető is lenne, ha nem az lenne, hogy nőként kb. TE VÁLASZTASZ. Értelemszerűen a felhozatalból, szóval Mucsaröcsögén korlátozottak a lehetőségeid és az is tény, hogy azok közül, akiknek TETSZEL... De azért abban kiegyenhetünk, hogy jóval több opciótok van.

Tehát érdemes lenne elgondolkodnod, hogy az említett jómadarakat hol és milyen formában szedted össze és a többi jelentkezővel szemben miért ők jutottak el odáig, hogy egyáltalán szexeltél velük ÉÉÉS ezek az általad felsorolt, sérelmezett dolgok miért csak AZUTÁN jöttek ki.

2024. ápr. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!