Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt egyes férfiaknak tapasztalata az olasz nőkkel?

Figyelt kérdés

Konkrétan Olaszországi tapasztalat

Tervezek kiköltözni, és érdekel amúgy mellékesen hogy az olasz nők milyenek a magyarokhoz viszonyítva

Csak konkrét tapasztalatok érdekelnek

2024. ápr. 18. 05:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az olaszok nagyon szépek. Egyrészt genetika, másrészt életmód. Nagyon keveset esznek. Az étkezésben nagyon erős önkontrolljuk van.

Nem véletlen mondják, hogy az olasz férfiak a legjóképűbbek a világon. Ebben sok igazság van.

A nők is nagyon csinosak, vékonyak és stílusosak. A divat/öltözködés/elegancia jelentése náluk egészen más, mint a magyar nőknél.

Ami nagyon nem mindegy, hogy a hölgy hova való. Melyik régió. Ha északi, akkor felszínes, sokkal anyagiasabbak mint a magyar nők. Egy olasz srác mondta nekem, hogy egy észak olasz nő kérdése nem az, hogy van-e új autód, hanem hogy hány :D

Ha déli, akkor kevésbé.

Jellemzően alacsonyak, erős szőrzet, fekete vagy sötétbarna haj. Szeretnek vitázni, imádják a konfliktusokat, és nagyon szeretnek dirigálni is.

2024. jún. 18. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem magyar férfihoz nagyon nem való olasz nő. Iszonyatosan hangosak. Hallott már valaki pesten olasz turistákat? Az egyik legborzalmasabb az amerikai és angol és holland után, vagyis inkább előttük. Üvöltenek szó szerint. A nyelvezetük már ilyen.

Értem én hogy latin szépség stb., de akkor már inkább dél amerikából importálnék, venezeula, stb! De alapból a latin vérmérséklet teljesen más.

A magyarhoz nem illik, mi birkák vagyunk, csendesek, mogorvák, olyan szlávos a mentalitásunk semmint latinos.

38F incel

2024. jún. 19. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!