Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel, lúzer, férfiatlan lennék hogy nagyon magasan vannak az igényeim (nők max. 10%a jön be) és inkább vagyok már 10 éve szingli szex nélkül minthogy lejjebb adjam az igényeket?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 11:15
11/19 anonim válasza:
#10 Annak a szónak van egy jelentése és helyesen használtam...
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem a jó szó. Ha egy csóró csöves vagyok, akinek nincs pénze Mercedesre, de finnyázok, hogy milyen színű, akkor nem igényesnek mondanám magam.
13/19 anonim válasza:
#12 Attól ,mert szerinted nem a megfelelő szót használom, a jelentése még ugyan az marad, ha megfelelő szövegkörnyezetbe teszem. Arról nem tehetek, hogy nem ismered a jelentését, mert nincs rá igényed, hogy utána olvas... És itt befejeztem. Legyen szép napod!
14/19 anonim válasza:
Ha neked nem unalmas maszturbálni akkor ok.
15/19 anonim válasza:
Hát szerintem ha meglátnál egy elhízott, hónaljszagú, zsíroshajú fazont, és azt mondaná, azért nincs csaja, mert igényes, nehéz lenne nem elröhögni magad.
16/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül vagy az és nem is kell lejjebb adni az igényeidet.
Amúgy kiváncsi lennék ezekre a nagyon magas elvárásokra...
18/19 anonim válasza:
Nem vagy lúzer, csak incel
Férfiak számára nem opció a számára nem vonzó nő mert fel sem áll a bré. Emiatt elég kellemetlen következményekkel jár, ha a kérdezőhöz hasonló igényeket állít valaki átlagos férfiként
19/19 anonim válasza:
Én nőként inkább fejbelonem magam minthogy olyannal legyek aki nem jön be
Én is nagyon válogatós vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!