Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnak önálló életet, albérletet, lakást a nők mikor már 230 ezer egy albérlet?
Most olvastam hogy Budapesten emelkedtek az albérletárak. Átlagban 200-230 ezer már egy kis luk lakás is! Van aki 300-350 ezer Ft-ot keres összesen. Hogy fizessen ki egy lakhatasra csak 230 at ebből? Ha nem hal éhen akkor se tud spórolni se hogy egyszer legyen saját lakása!
Erre a nők rajtengedélye már lassan ott tart ha 25-30 évesen nincs a férfinek egy 60-80 milliós ingatlana akkor csöves … mehet amerre lát kuka. 😕
Érdekes, hogy egyesek mindig jönnek azzal, hogy többen is lehet bérelni egy lakást. OKés, logikus. De miért jobb az, ha a szomszéd szobában egy random lakótárs "hallgatózik", mintha a pasi szülei lennének ott?
Mitől jobb egy random, 99% eséllyel a pasi korabeli másik faszit "kerülgetni", mint mondjuk ha a srác a szüleivel élne? De tényleg mi a büdös bánatos lófa$ a különbség? Most őszintén?
Meg miért jobb az, ha a pasi többi csöves pasival él együtt egy kisebb lakásban, mintha mondjuk otthon van a szülőkkel akár a 200+nm-es csaldái házban?
14, egyrészt, ha szerencséje van, jó fej a lakótárs, jobb esetben barát és máris kellemes az ott lét. Ha nem, akkor hozzám jövünk kb mindig.
Kisebb eséllyel kell majd a takarításon vitáznom, vagy elmagyarázni, mit hogy kell, egy felnőtt embernek. Nem lesz neki fura, hogy a hűtő nem magát tölti, nem lesz idegen a pénzzel való gazdálkodás, bevásárlás, időbeosztás, felelősség vállalás, másikhoz alkalmazkodás.
Más egyedül élni (akár lakótárssal), mint a szülőkkel.
Emellett, egy lakótárssal kb egyenrangú leszek, ha ott vagyok náluk. A szülői házban soha.
Ennél sokkal olcsóbban is találsz elfogadhat albit.
És nagyon nem mindegy, hogy 25 vagy 35.
Most ezt olvastad a startlapon, de nem csak Bp létezik.
És nem csak annyiért van albérlet.
Sok fiatalt ismerek aki saját házat vesz, hitellel, de saját.
Nem mindenki szeret a szülők nyakán csimpaszkodni, mégis tény, hogy van aki 50 feletti és mégsem hagyja el a szülői lakást, a gyerek szobát.
Van házam, autóm, Budapest közel van a mindennapi bejáráshoz, 0 hitel, jó munkahely, sportolok és látszik is rajtam.
Játszhatunk igy is, most már ezeket én is elvárom a leendő páromtól férfiként, szemét vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!