Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnak önálló életet, albérletet, lakást a nők mikor már 230 ezer egy albérlet?
Most olvastam hogy Budapesten emelkedtek az albérletárak. Átlagban 200-230 ezer már egy kis luk lakás is! Van aki 300-350 ezer Ft-ot keres összesen. Hogy fizessen ki egy lakhatasra csak 230 at ebből? Ha nem hal éhen akkor se tud spórolni se hogy egyszer legyen saját lakása!
Erre a nők rajtengedélye már lassan ott tart ha 25-30 évesen nincs a férfinek egy 60-80 milliós ingatlana akkor csöves … mehet amerre lát kuka. 😕
Azért mert nem akarják a pasi mamikáját kerülgetni és szexelni sem úgy akarnak,hogy bármikor beronthat a mamika sütivel .
Más kérdés,hogy a nők is otthonról akarnak lelépni,mert nekik is cringe mamával lakni.
Mert aki még önálló életre sem képes 25+ évesen, azzal milyen jövőt tervezzünk..?
Én is kifizetem az albira a 170 + rezsit. Drága, de ez van. Úgy kell intézni, hogy eleget keressél hozzá.
Nos, én nem pesti vagyok, nem is tervezek felköltözni és nem is ott ismerkedek, így az ottani ingatlan helyzet nem érdekel. Itt, szintén nagyváros, 100-150ért már lehet találni 1,5-2 szobás lakást, jó környéken.
Gázabb környéken pláne, ha meg ketten bérelnek, máris csak a fele.
A 60-80 milliós ház elvárás olyan, mint minden más incel teória. Ha nagyon keresek, találok nőt, főleg a neten, aki igazolja, a valóságban meg a többség rohadtul nem várja el még a saját házat se, nem, hogy egy ilyen drágát, főleg nem ilyen fiatalon.
Mert a nők csak bele akarnak ülni a pasi által biztosított jólétbe.
De nagyon sérti őket ha valaki szembesíti ezzel.
Mert...
1.Magyarország jobban teljesít!!!
2.Előre megy, nem hátra!!!
3.Papíron 600 ezer az átlagfizu! (Gyakorin van az egymilla is)
4.Ő ezért van, ez a dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!