Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyivel több lenne a ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyivel több lenne a ferfi vagy hogy jön ki így a matek?

Figyelt kérdés
Rengeteg szingli sikertelen férfit ismerek és rengeteg próbálkozó férfi van a társkereső oldalakon.... ugyanakkor a legtöbb nő mégis kapcsolatban van.. kérdem én akkor ez a sok nő kivel van kapcsolatban ha ilyen sok a szingli férfi ?
2024. ápr. 15. 13:32
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

#48, nem egyáltalán nem értünk egyet.

NEM lenne több gyerek, ha nem létezne abortusz, pont ezt írtam, hogy élő bizonyíték van rá, hogy ugyanannyi az abortusz annak teljes betiltása után is, csak épp nem legális módon.

A nők abortuszhoz és fogamzásgátláshoz való jogának megnyírbálása az egész emberiség elleni bűntett! Teljes aláásása az önrendelkezésüknek! A férfiaknak miért nincs semmi, amit így aláásnának?

Tudtad, hogy több évtizedet késett a fogamzásgátló tabletta feltalálásának nyilvánosságra hozatala? Ugyanis a döntéshozó FÉRFIAK utolsó pillanatban rájöttek, hogy a nők kezébe kerül az a hatalom, ami eddig a férfiaké volt. Azaz: akarnak-e gyereket, vagy sem. Pedig így is úgyis a nő szív. A terhességgel, a szüléssel, a gyerekneveléssel. A férfi élete fikarcnyit se változik.

És a fogamzásgátlást meg hagyjuk ki ebből. Ez nem irányítható. Lehet tárgyak, és egyebek nélkül is védekezni.

A válaszom többi része az eredeti kérdésre hivatott.

2024. ápr. 16. 11:10
 52/56 anonim ***** válasza:

50, persze, lesz gond a cigánysággal, vagy kialakul egy élhető egyensúly, vagy egyszerűen a fehér majd kivonul innen, épp úgy, ahogy a falvak lassan elcigányosodnak. De, a cigányság szaporodását nem lehet meggátolni, a fehér meg teljesen jogosan nem szül. Én se fogok egynél többet, lehet annyit se.

Szóval azt a kérdést, hogy mi lesz, mikor kisebbségbe kerülünk, majd az idő megoldja. Mivel ráhatásunk úgy sincs, én foglalkozni se szoktam vele. Ha odaérünk a hídhoz, majd átmegyünk rajta. A mitől nincs gyerek kérdésre is csak elméleti megoldást írtam. Nem megvalósítható és igény sincs rá. Csupán egy mi lenne ha... játék volt.

2024. ápr. 16. 11:10
 53/56 anonim ***** válasza:
+ pár éve a magazinoknak, híradónak is tiltva van, hogy az év első babájának valami Rikárdót mutassanak be, mert "abból baj is lehet", mindig megvárnak inkább egy jobban szituált párt és gyereket és azt mutatják be elsőként, mert a végén még páran rájönnének a fővárosban is, hogy mi is a helyzet (itt vidéken meg úgyis tudjuk...)
2024. ápr. 16. 11:11
 54/56 anonim ***** válasza:

52.

Elég laza vagy, a gond az, hogy mikor átmennél ezen a hídon, odaugrik 1-1 putris, hogy na akkor telefont ide, pénztárcát ide, órát ide. Olyan településeken, ahol már megszűnt a rendőrség (meg úgy kb. a közigazgatás is), most is így van. Egyelőre működik a taktika, hogy "nem megyünk arra", "kikerüljük" ezeket a zónákat.

Még működik az, hogy kivonul onnan mindenki, a maradék idősek pedig gyorsan kihalnak, a romák 0 Ft befizetett adója, számlája révén pedig nem is törődik már senki ezekkel a településekkel. A régi házakat lelakják, szétszedik. Aztán a körülményekre való hivatkozással "felszámolják" a putritelepet és bepakolják őket egy addig nyugodt városba, ahol megtörténik ugyanez.

2024. ápr. 16. 11:15
 55/56 anonim ***** válasza:

54, erre írtam, hogy valószínűleg úgy lesz, mint, ahogy a falvak elcigányosodnak. A fehérek egy idő után kiköltöznek. Csak most az országból fognak kimenni, vagy, lesznek "tiszta" városok a szegregátumok mellett. Szintén működő rendszer jelenleg is.

Akár így, akár úgy, tenni nem tudunk ellene.

51, bár nem értünk egyet, a mégis megtartott gyerekek szerinted mégis összeomlasztanák a társadalmat a segélyek, a nagy szociális háló miatt. Gondolom, akkor nem 1-2 gyerek lenne pluszba szerinted se.

Ettől függetlenül elfogadom, hogy te sokkal tudatosabbnak, vagy elszántabbnak tartod az embereket, mint én. Szerintem a könnyebb megoldást választanák a legtöbben és megszülnék a besikeredettet, ha nem lenne biztonságos mód a likvidálására. Az ember nagyon ragaszkodik az életéhez és nagyon, nagyon sokan bsznak ész nélkül még most is, mikor ennyi mód van a gyerek elkerülésére, ez szerintem hatványozódna, ha védekezés se lenne. Teszem azt, egy poszt apokaliptikus jövőben, csak, hogy neked is elfogadható legyen a keret.

Abban nem kételkedek, hogy lenne bőven "házi kaparás", vagy az anyjából kirúgott gyerek.

Mint írtam, igény nincs erre, csak egy mi lenne ha... gondolatmenet volt.

2024. ápr. 16. 11:37
 56/56 anonim ***** válasza:

“Ezzel nem értek egyet, mert a fogamzásgátlás és az abortusz az oka.”:

Valamelyik mgtow csatornát láttam egy kimutatást a zsidó társadalomról Izraelben. A nem vallásosak és a vallásosak is kevés gyereket szülnek, viszont ahol patriarchátus van feminizmus helyett (az ortodox zsidóknál), ott meg sok gyerek születik ma is.

A modern világban, ahova nem minden népcsoport érkezett meg, ez a feminizmus szintjétől függ.

2024. ápr. 16. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!